Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

velka vyrazka

Príspevok v téme: velka vyrazka
stix

zdravim mam nasledujuci problem - akne si liecim uz dlhsie, asi pol roka pouzivam Zineryt a dost mi pomaha... co je vsak horsie, obcas sa mi spravi na nose neprijemne velke akne - vyrazka ktora je dost zapalena a velkych rozmerov... trva asi 2 tyzdne pokym sa da vytlacit a potom este dalsie dva tyzdne pokym sa uplne zahoji a zmizne... chcem preto poziadat o rady ako urychlit jej zahojenie - aspon aby ten zapal zmizol pretoze vyrazka je vidiet asi na 5 metrov a je to katastrofa ked musim chodit do spolocnosti s cervenym nosom ako sob Santa Claus-a Rudolf.. help!!!

shagya

ano bez predpisu volne v lekarni...je to mast s ichtamolom a pouziva sa aj na liecenie reznych ran ci nejakych skrabnuti..zmiernuje opuch a urychluje proces hojenia...len na noc si daj pod hlavu nejaky stary uterak lebo sa to zvykne otlacat trocha cez noc..je to takej sivej farby zhruba..

stix

vdaka za cenne rady.. mas pravdu, je to podkozne akne, a vzdy sa mi spravi iba na nose - priblizne 2-3 krat za rok take katastrofalne... hned zajtra utekam do lekarne, este mam otazku - ten tee tree mam doma ale ten pytiol nepoznam - to je predpokladam nejaka mast alebo krem - da sa to kupit bez predpisu?

shagya

pokial som spravne vycitala medzi riadkami ta vyrazka je podkozna nie?..cize najskor je to cervene zapalene a boli to a po dlhooom nekonecne- pre teba- dlhom case sa da ako tak vytlacit...
ak som v obraze poradim ti toto...uz ked vidis to cervene miesto na kozi potieran rano a vecer TROCHOU tea tree oilu..kupis v lekarni za cca 150 sk....a na noc natieraj pityol -lekaren cca 40 sk...to zmierni opuch a urychli hojenie....miesto kde sa ti vyrazka stale robi pravidelne dokladne ale setrne cisti a na noc mozes aj preventivne natierat trocha pityolu....a pi zihlavovy caj ten cisti krv a zabranuje vzniku podkozneho akne...
dufam ze som aspon trocha pomohla...viem ake to je kedze tymto som mavala pokryte CELE celo...tak si to predstav:(..ale uz som z toho vonku klop klop....

pri prekryvani daj korektor na to make up a zafixuj poriadne pudrom...denne aj niekolkokrat pozri do zrkadla a prepudruj lebo taketo miesta sa zvyknu hned lesknut a potom pritahuju viac pozornosti..