Prosim vas uz ste niekedy mali taky problem,ze ked vas nieco nahnevalo,ked ste v strese,alebo ked si len pomyslite na nieco,co vam velmi ublizilo,zacnete sa triast??Ja to v poslednej dobe mam velmi casto a este k tomu akoby sa mi zrychlil tep,potim sa,je mi horko a hned na to zima..citim sa ako nejaky narkoman po davke alebo co Cim to preboha moze byt?Uz to mam kazdy den hlavne v praci :((
Trasiem sa a neviem preco...
Mne sa to tiez stava...ked vidim moju sprostu svokru ako sa s falosnym usmevom tlaci do dveri mojho domu (lebo chce ist k mojim detom). Adrenalin a hnev a vsetko co existuje mam na maxime a najradsej by som ju vyhodila lebo mi velmi ublizila a stale ma urazala, ale kvoli partnerovi si hryziem do jazyka.
Raz ked sa nezdrzim, vsetko jej vykricim a bude zvada este aj s partnerom. Sproste svokry su kriz pre celu rodinu.
Aj ja sa trasiem, ked mam nieco vybavit,alebo mam stres.Beriem lieky aj z toho,aj mam zvysenu cinnost stitnej zlazy.V pondelok som si toho nalozila vela,cestovala som a zrazu triaska a mdlo.Poradte mi,kde mam hladat vychodisko a riesenie.Uzivam aj magnézium,na predpis,zatial len tyzden,zatial som nespozorovala zlepsenie.Zajtra idem k obvodnému lekarovi,drzte mi palce,nech pride na nejake riesenie,
ja som sa potom rezal, ale na druhy den to boli, ked sa ti to hoji a tak si to urobis zas, aby nebolelo a nemozes prestat, ale ked ti ide krvicka, tak je to taj fajn najlepsie na svete a na vsetky problemy zabudnes, keby som mohol dorezem sa vsade, ale nieje to spravne, je to zlé a ale fajn. nesmie sa to robit si, tak nebud smutna.
dobry den viete mi pomôc,neviete preco sa stale trasiem ??
Zabudla som podotknúť že aj tie stavy potenia a zrýchlený tep, búšenie srdca, sú charkakteristickým príznakom zvýšenej činnosti štítnej žľazy. Daj si urobiť krvné testy u endokrinologičky pre vlastnú spokojnosť.
no urcite to bude stres:) jojooj kolko ja mavam stavov a akee. skusky sem, skusky tam... urob si matovy cajik a bude ti lepsie. ale skus si nejako zlahcit situaciu, neviem ako, ale aby si nebola v takom strese. chvilku to telo vydrzi, no aby si nemala problemy neskor. drzim palceky:)
Trasenie a úzkosť môže spôsobovať aj zrýchlená činnosť štítnej žľazy.
infarkt je nasledok zapchatych ciev, ci uz tukovymi nanosmi, ci uz krvnymi zrazeninami.
Oboje sa da adresovat aj pri plnom strese.
Relaxuju St Johns Wort, SAM-e,5-HTP, niektore mineraly(vapnik, horcik),GABA , vitaminy skupiny B(stress-B). Z cviceni hlavne meditacne, ako yoga, thaichi.
Ano moje,uz 9den zajtra a zatial neporusujem,snazim sa,uz nebyvam rano taka hladna a nebyva mi tak zle,len sa citim zvlastne,taka vycerpana,starosti s peniazmi,zrejme bude hypoteka,s pracou je to zle,asi mi vazne pracuje psychika,ked tak citam na nete kolko mladych ma infarkty..zacinam sa toho bat,stresu mam az-az a do toho este fajcim :( jedine co ma ukludni..:(