zaujimalo by ma, z akeho dovodu ludia spia s otvorenymi ustami (ale nechrapu), pricom im vytekaju z ust sliny. je to nejaka psichycka porucha??
Otvorene usta pocas spanku?!
človek, ale nemusí dýchať ústami, keď ich má otvorené. Jednoducho sa mu otvoria samé v dôsledku povolenia svalov keď spí a dýcha normálne nosom.
CAT chhcel by som mat tvoje problemy
Keď človek dýcha ústami počas spánku, znamená to, že niečo nemá v poriadku s nosom. Môže mať nádchu, alergiu, niečo s nosnými mandlami alebo s polypmi v nose. Ja mám tiež taký problém, že si každý večer pred spaním musím dať kvapky do nosa, lebo inak by som nedýchala v noci nosom ale ústami....
no tak ja ti neviem. ale on oslintá vankúše, všetko. a je mi to také smiešne,keď zaspí.
hm...mohlo by byt, ale zas to by znamenalo, ze clovek-alergik tak spi stale. ale v tomto pripade su obdobia, ked clovek spi s otvorenymi ustami a obdobia, kedy vobec. (obdobie = mam tym na mysli aj rok, dva)
nooo tak toto robí aj môj priateľ. a on mi povedal, že to preto, lebo má alergiu a má zapchatý nos, tak dýcha ústami v spánku.