Ahojte, som pred štátnicami a stresu mám vyše hlavy, nemôžem spávať, srdce mi búši, mám pocity úzkosti, myslíte že to všetko môže mať vplyv na vysoké glykémie? ďakujem
Cukrovka a stres
Sissi ano studovala som poctivo vtedy ako som ti to aj pisala lebo som si konecne nato nasla cas.. dozvedela som sa aj vsetko a som tie doplnky rovno aj objednala.. ked maju pomoct tak nech ich cim skor zacnem uzivat
to u kazdeho cloveka ktory trpi cukrovkou dochadza k oxidacnemu stresu?ci ako to vlastne je?ako sa to da zistit?vie mi to tu niekto tak laicky vysvetlit?vdaka
Klarcuska - nie je zaco. Aj si ju studovala tak ako si pisala ze vecer? Dozvedela si sa vsetko co si potrebovala a chcela vediet?
@siminii som tu dlhsie nebola a vsimam ze uz aj vies ake su to vyzivove doplnky, tie ktore si sem pridala tak tie uziva aj moja mamina. Nie su vobec drahe, uplne v pohode maju cenu ale to si uz asi aj zistila. Ides si ich objednavat, alebo si si ich uz objednala?
dakujem ti, jasne mam zaujem..sice teraz hned nemam cas to ist studovat ale vecer si urcite pozriem tu stranku ktoru si mi sem dala aby som sa dozvedela cosi viac o tom..este raz dakujem;-)
Klarcuska - tak potom som ti dobry nazov tych vitaminov napisala. Ano su tieto tabletky urcene aj pre starych ludi, vlastne pre vsetkych diabetikov okrem deti, tehotnych a dojciacich zien. U nich sa neodporucaju tieto vitaminy uzivat. Tuto sa o tom viacej dozvies:diabetik.sk. Ak teda mas zaujem si o tom precitat. A ten oxidacny stres vlastne narusuje rovnovahu v bunkach. Neviem ako ti to vysvetlit, kedze ja som si o tom tiez len na internete citala
vsak som myslela tie o ktorych sa tu aj baby bavili, neviem presne ako sa volaju pretoze to nikto nenapisal ale asi to teda su tieto co si ty napisala. Aha, a su urcene aj pre starych ludi? pretoze moja starka trpi cukrovkou tak by som jej ich kupila aby vyskusala. Oxidacny stres to je co vlastne?
Siminii - myslim si ze urcite by si mala, v tomto obdobi na jesen a cez zimu neprijimas tolko vitaminov zo stravy tak by si ich urcite mala prijimat z tabletiek
Klarcuska - neviem ake vyzivove doplnky presne myslis, ale moja mamina uziva vitaminy pre diabetikov, ktore obsahuju vitaminy B2,C,E a vlastne aj antioxidanty, kedze pri cukrovke dochadza k oxidacnemu stresu
a ake vitaminy obsahuju tie vyzivove doplnky??to su vyslovene len pre diabetikov, alebo ich mozu uzivat aj ludia ktori netrpia tymto ochoreni?..
Lupraska však snáď si na tie lieky aj zvyknem, budem musieť keďže nič iné mi nezostáva, nechcem aby sa to zhoršovalo..Aha, to som vôbec nevedela že k niečomu takému dochádza. A tvoja mamina to aké doplnky užíva? To sú nejaké drahé doplnky?