Ahojte. Moj problem spociva v tom ze mam akysi problem s erekciou... no je otazka ci je to psychickeho charakteru alebo mi vazne nieco je.. ci stym mozem urobit aj ja nieco alebo musim navstivit sexuologa ci urologa.. No takze.. doterza ked som bol s partnerkousom takmer vobec nemaval erekciu a penis som mal ako keby uplne znecitliveny(pred tym sa mi podobne nieco ani nestalo(napriklad pri masturbacii funguje uplne normalne)... Ked sa ma proste dotikala malo kedy ma to uplne vzrusilo.. asi tak 3 tyzdne dozadu sa to dalo do normalu. Jej dotyki ma vzrusuju a citim to tak ako by som mal.. lenze je vec ked napriklad sa mazname tak vtedy ma to uplne vzrusi ale napriklad ked sme normalnej v intimnej situacii a ona sa dotkne mojho penisu tak proste nic... ani ked sa mi ho dotika a ako kolvek co robi.. dkonca aj pri orale... proste bud ide ale uplne slabucka erekcia ze sa akoby len tak troska nafukne ale nic viac.. pri orale zas ked stojim a ona klaci na posteli tak je to ovela lepsie ale tiez nemam taku EREKCIU ako by som mal alebo ako niekedy mavam ked som totalne nadrzany. Dalej sme chceli mat sex a secko viac menej v pohode, erekcia dobra a isiel som si pre pansku ochranu a proste za tych 10 sekund mi erekcia opadla.. potom aj ked som mal dobru erekciu a pri sebe kondom, ako som si ho nasadzal tak opadala.. jednaj je vec ze mi uplne stahuje penis ale podla mna by sa to stavat nemalo. Ňo tak sa pytam niekoh skusenejsieho, alebo niekto co ma, alebo mal podobne problemy ako ja na nejake mozne riesenie, vopred dakujem .)
Problem s erekciou
Ano mne to doporucil moj urolog najprv som bol u neho ci som ok no vekom sa to stava v tejto rychlej dobe je to stale maldsi rocnik
-chlapci a ako možete po svete behať s 36hodinovou erekciou ? a viete že to skodí na srdce? keby tu Viagru zapil nesťastnou nahodou grepovým džusom ,ten 40r pán, tak dostane rovno infarkt..
-mne na um prišla otázka,či ten erko nieje teply ak ho ani orál nedokáže "postaviť do pozoru"-lebo toto dokáže chlapov predsa postaviť ked podvádzaju s cudzou ženou-bez lásky.
a to ti odporucil doktor ten produkt?
ano stalo siel som s tym k doktorovi ale nepomohol mi povedal ze vekom sa to stava a odporucil mi vyzivovy doplnok ze mam vyskusat ktory mi sadne tak som vyskusal
chlapi uz sa vam stali ze ste chceli aj ste chvilu mohli ale po chvilke sa erekcia skratka stratila? mne sa to stalo už 3x behom 2 týyždňov som z toho mimo a neviem čo s tým mám urobiť
Ja chcem vyskusat Yellow vital kamos to testoval a pochavloval si, my v staršom veku to už potrebujeme co uz
Ja som tiez podla lekarov uplne zdravy len sa rychlo spravim tak som vyskusal produkt ktory to predlzi, neberiem ho zakazdym len ked chcem zene dopriata :)
karcika - napíš mi prosím ťa tvoj mail, mám pre teba riešenie, ktoré ti pomôže, mám tiež tento problém, a viem, aké je to nepríjemné a deprimujúce. Ale viem ti pomôcť, napíš sem mailový kontakt a pošlem ti detajli.
Podla doktorov som zdravotne v poriadku a ze mam vyskusat priravky na potenciu, moje sebavedomie je riadne na dnes :(
Vela problemov s impotenciou je zo zvacsenej prostaty(hyperplazia) alebo z nizkej hodnoty testosteronu, co moze byt napr vyvolane roznymi postrekmi na ovoci, ktorymi predlzuju jeho zivotnost v obchodoch. Nehovoriac o pesticidoh a herbicidoch, ktore to tiez sposobuju do znacnej miery.
Lekari ti to mozu testami jednoducho urcit.A oboje z tycto problemov sa daju jednoducho potravinovymi doplnkami v dostatocnych mnozstvach adresovat.
Impotencia moze byt aj z dusevnych problemov,najma stresu, z roznych liekov a cukrovky DM2.