Rozist sa - nerozist?

Príspevok v téme: Rozist sa - nerozist?
juliaaa

..chodila som s priatelom vyse 3 rokov, no zrazu sme sa zacali len hadat a prestali sme si rozumiet.. ked sme boli von, tak sa nechcel ku mne ani pritulit, nijako nedaval najavo, ze sa mame radi, ked som s nim niekam chcela ist, stale som sa mu musela ozyvat ja, on si malokedy spomenul na mna ako prvy.. so sexom sme nemali ziadne problemy, no ja som chcela od neho viac neznosti, nielen sex, nieco z coho by som mohla vycitit, ze ma ma naozaj rad a ze mu nejde len o jedno.. stacila len drzanie za ruku ked sa prechadzame alebo objatie..no isli sme popri sebe ako cudzi.. no neskor zacal travit viac casu s kamaratmi, niekedy sa neozval cely tyzden a ked som mu vycitala, ze by mal byt viac so mnou, tak vsetku vinu zvalil na mna, vraj ho velmi obmedzujem.. ked sa dlhsie neozyval, tak mi prestal aj chybat a pomaly som si zacala zvykat byt bez neho.. az som mu raz povedala, ze by bolo lepsie keby sme zostali kamaratmi.. vtedy bol trosku prekvapeny, no povedal, ze to asi tak bude aj lepsie pre obidvoch.. a este mi potom povedal, ze stretol jedno dievca(s ktorym ale nic nema,no stala sa mu sympatickou za ten cas co ja som sa vraj k nemu spravala odmerane, ale to hlavne preto ze so mnou netravil cas a chcela som mu to dat nejako najavo)v ten den sme sa rozisli ako kamarati.. samozrejme ze mna ta baba ktora mu bola tak zrazu velmi sympaticka, stale behala po rozume, no uvedomila som si ze asi to tak bude lepsie.. na druhy den za mnou prisiel s tym ze ta baba o ktorej vravel neexistuje, vraj mi to povedal len preto aby som si uvedomila co mam.. a bol ku mne az prehnane mily, no ja mu teraz vobec neverim.. neviem co mam robit, prezili sme toho spolu dost, mali sme nejake problemy, ja som bola ta, ktora spravila zo par chyb, no on mi ich dokazal odpustit.. no nieco mi aj tak vravi, ze to mam skoncit, ze musim zacat od znova, ze on si zasluzi niekoho lepsieho a ja nemusim mat aspon vycitky a obavy ze si niekoho najde.. aj ked to bude tazke.. no ak sa k nemu vratim, bojim sa, ze on sa tak rychlo nezmeni a zase budem ja ta, ktora mu vsetko vycita a ozyva sa mu prva.. poradte nieco.. naozaj neviem ako dalej.. ci bude najlepsie zostat len kamaratmi a ci to bude mat vobec aj potom nejaky zmysel..mimochodom, klamali by ste niekomu, koho mate radi, ze mate niekoho ineho aby si rychlejsie uvedomil o co prichadza?

juliaaa

no vies, ja som teraz z toho velmi dopletena, neviem ci ho naozaj lubim, za ten cas co sme neboli spolu, sa zda ze som mu ani nechybala, a on mi tiez po case prestal chybat, dost sme sa odcudzili, a teraz to vypada tak, ze on sa chce ku mne vratit, no ja si vobec nie som ista, ci to bude spravne ak budeme zase spolu..a bojim sa toho, ze ak sa dame zase dokopy, tak sa budeme zase len obidvaja trapit :-(

monicka2509

vies,ja som v podobnej situacii ako ty a rozhodla som sa,ze pockam,z co bude dalej,nemyslim tym,ze budem cakat rok,ale maximalne tyzden a ak svoje spravanie nezmeni tak si myslim,ze to nema zmysel..tak aj ty troska pockaj a uvidis ako sa to vyvinie

echano

ahoj pocuj podla mna ak ho ozaj milujes a je ten pravy vzdy sa da vsetko vyriesit aj bez trvalich nasledkoch ako je roschod a stou babou podla povedal len tak aby si si to uvedomila preco sa spolu nepoorozpravat ze to uz nieje take ako bolo skuste urcite vam to pomoze drzim palce