Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Výrastok (asi cysta) pri zadku

Príspevok v téme: Výrastok (asi cysta) pri zadku
mišo

No pred pár dňami sa mi asi spravila cysta (podobnú vec som našiel na angl. stránke tak myslím že by to malo byť ono) tesne pri ritnom otvore. Nevidím nato ale má to podľa dotyku taký guľovitý tvar. Problém je že keď sedím tak to pomerne dosť bolí a nedá sa to zniesť. K doktorovi sa mi moc nechce ísť, len sa chcem spýtať čo to vlastne je ? alebo ako dlho to tam bude ? poprípade čo sa stým dá robiť díkes

soja

myslím že ako je to zlatá žila tak nemusí ísť k lekárovi - kúp si v lekárni čaj z dubovej kôry (dubová kúra) norálen si jú vypítaj . uvar ako čaj a natieraj si to z vatou alebo tampónom na odličovanie, gázou. mala by sa stiahnuť. ale mohol by tom byť aj bolestivý vred. zober zrkadlo a pozti sa či ti tam niečo vysí alebo len je to ako pupák alebo teda vred a zvyčajne je tam čierna bodka ako na tváry - pri ňom ti poradím len aby si ho nechal dozreť a potom vytlačil. neviem či je to správne ale ja som to tak robielaval keď sa mi objavil vred - je to sviňa snáč ti to pomôže

agina

Zlata zila su hemoroidy. Alebo sa ti vystrcilo hrube crevo, skus si to zatlacit naspat.Inak si kup v lekarni FAKTU capiky, su na hemoroidy, zavadza sa to priamo do konecnika.Malo by sa ti to stratit.

mišo

A čo je to presne zlatá žila ?
Na tej stránke sa pýtala niaka manželka na svojho manžela presne to isté čo ja, a doktor jej nato povedal že ide pravdepodobne o cystu a že sa to v tej oblasti stáva preto si myslím že to bude skorej to.

soldierka:))

myslím, že máš "zlatú žilu" ak je to v pokročilom štádiu, čo vyzerá, že je tak musíš ísť k lekárovi,
- no ak si zásadne proti, tak si niečo kúp v lekárni - masť
Ale myslím, že k lekárovi je to najsprávnejšie riešenie