Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zapcha

silvus

No keďže tie ľanové semená sú dosť olejnaté, neviete niekto, či sa vstrebáva ten tuk do tela (priberá sa z nich?) alebo pôsobia len lokálne v hrubom čreve a potom sa vylúčia?
Ďakujem

mata

Nesuhlasim s inkaci. Kto ma chronicky problem so zapchamy, acidko to len tak nevylieci. A Psyllium a podobne vlakniny zvyknu strasne nafukovat, su mozno fajn, ale treba ich jest iba v malickych mnozstvach. Benefibra sa mi vobec nepacila, nic mi to nerobilo a stoji velmi vela. Najlepsi a najlacnejsi je fakt ten lan, ale rozomlety, vtedy je ucinnejsi. Uvidis. :-) Kupujem ho v obchodoch so zahradkarskymi potrebami, kde ho predavju na kila. Som aj za tie slivky ako doplnok a uzivam samozrejme probiotika, ale to len na upravenie stavu bakterii, kedze pri zapche su creva plne roznych toxinov ktore su tam niekolko dni, no fuj, treba to upravit. Vela stastia. :-)

pusate

aaaa ty debil si myslíš že si vtipný,ale si totálne TRAPNY,čo sa vôbec ozývaš ked nevieš napísať niečo normálne...

alasol

nie je to nahodou to jedlo, co varili v telke? skusala som to, bolo to celkom chutne. vobec to nie je taka zdravotna strava, normalne jedlo. robila som si to na veceru a problemy so zapchou som naozaj nemala. potom som sa na to vykaslala a uz to nie je take idealne. asi budem musiet znova zacat. aj mne to poslali mailom.

dianka.1

a este som ti zabudla povedat: aj sa od toho jedla chudne, takze ak mas nadvahu, alebo chces par kil zhodit, budes prijemne prekvapena. drzim palce!

dianka.1

to je take specialne jedlo. ved si tam napis, oni ti to poslu a mozes si to uvarit. je to chutne, aj sa to lahko vari a hlavne je to naozaj ucinne proti zapche. aj vitaminy su tam atd.