Ahojte,chcela by som sa popytat mozno niekoho vzdelanejsieho v tejto problematike, nez som ja alebo niekoho kto ma skusenosti!nejedna sa mi o situaciu, ze by som prestala fajcit a budem to zajedat, ale docitala som sa, ze priberiem aj ked budem jest rovnako ako predtym a dokonca aj menej lebo sa mi spomali metabolizmus!Mate s tym nejake skusenosti?Zas jak blaznovi kazdy den sa mi cvicit nechce a nemam ani cas!
Zda sa mi to dost velky trest prestat fajcit a este byt aj hladny a nervozny a este aj pribrat!!!Prosim poradte mi!
Priberiem ked prestanem fajcit?
mojkamos pribral 20kg, ale takon je chlap no... ale je jasne ze ti cigaretka bude chybat tak to nahradis niecim inym ...
Je to asi individualne. Ja som fajcil niekedy aj 40 denne a ked som prestal nepribral som ani kilo.
ked som prestala fajci-fajcila som 15-20 cigariet denne, tak som pribrala beho mesiaca 3 kila. a vobec som nezacala jest viac ako predtym, proste som pribrala len tak...
Pardon, chcela som napisat cigariet :) Ked je to 4-5 cigariet za den a prestanes, nepriberies. No pokial si tvrda fajciarka a vyfajcis 1-2 baliky za den, telo sa tazko vyrovna a prejavia sa abstinencne priznaky ako su nervozita a nasledne prejedanie.
No moja známa pribrala 15 kg, ale teraz schudla už 20, pretože papá cereálie, zeleninu, ovocie, žiadny chlieb a čo ja viem čo. Aj ja som už myslela, že prestanem fajčiť, ale sa mi nejako do toho nechce, lebo nefajčím veľa, a potom nebudem vedieť, čo s prstami, takže húlim ďalej. Vieš, záleží aj od toho, či máš sklony k pribratiu. Ak je v rodine každý chudý, ničoho sa nebol, určite nepriberieš. Nahradíš to žuvačkou OHNE Zucker!!! Bez cukru! Držím palčeky!!!
Odkaz pre limetu: Toto je seriozne forum, kde si ľudia vymieňajú názory na daný problém. Nemýľ si to s chatom. Ak chceš chatovať choď na azet.sk. Ok?
Je pravdepodobné, že priberieš. Ale nemúsiš sa báť, že priberieš 20 kg. Je dobré, ak si vyberieš nejaký šport a budeš ho aktívne realizovať. To je zaručený recept ako si postavu udržať, dokonca aj vylepšiť. Ničoho sa neboj a choď do toho. Vždy je lepšie prestať fajčiť. Na margo toho moja teta prestala fajčiť a pribrala len 4 kg a to ani necvičí. Obmedz sladkosti a pi veľa tekutín a ničoho sa nemúsiš báť.
ano, priberies.Nie hned, ale casom.