Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maturita a povzbudzujúce lieky!!!!

ruža :-d

Pocula som o adderalle...to je uz pomaly droga...hm bohuzial predavaju ju psychicky chori ludia ktorym to dr. predpisal...na normalnych ludi posobi...ale ved si precitaj... lesk.zoznam.sk

Dr jajboli

Ja som si asi len vtedy dala, keď som sa šla učiť. Ale musím povedať, že to parádne zabralo.Tak daj sa do učenia a nech ti to PÁLI!!!!!!

bubla22

no ja mam za par dni skušku a musim zhltnut celu knihu, takže ak existuje daky prostriedok na rychlejšie učenie šup s ním ...ale taky bez vedlajšich učinkov, nieže potom skolabujem bo potom ma čaka o den dalšia..

sibi-ribi

Juj dakujem,ze pisete...Pomaha mi to aj psychicki...Tu davku asi znizim...To som nasla v pribalovom letaku...znizim davku na 3x po 1. :-)nechcem jednotky,ale nechcem 4ky...

Dr jajboli

No ja som brala Pirabene pred štátnou skúškou, keď som sa učila,a potom jednu v deň skúšok. JA som sypala a všetko mi ostalo v hlave, ale sa nepamätám, či som z toho toľko veľa jedla. Myslím si, že berieš silnú dávku! Kto ti to predpísal 3x2. Potom ťa môže bolieť hlava, to je na zošírenie ciev. Radšej zníž tú dávku!

tremka

kašli na tabletky, maturitu urobis uvidis, ked to urobila moja spoluziacka ktora si den pred tym len zohanala otazky a spravila to, no samo ze nic nevedela, ale vsetci vieme ze maturita je vacsinou o dobrych srdieckach nasich pedagogov :) samozrejme ze sa uc ale pohodička, neboj, zvladnes aj bez tabliet, nemusis sa ucit všetko.. teda pokial nechceš čiste jedničky samo.:)

xena

RNG vyjadri sa aj ty k tomu.....aj mna to zaujima...cakameee na nejake rady ci už negativne alebo pozitivne....diiik