ako zaspať?

cloviecik88

Nemusi to byt v psychike, ale ide o odstranenie faktorov, ktore ta rusia a teda praca, ktora ti maximalne narusuje denny rezim. Myslim, ze keby si mala rezim upraveny, spanok by bol takisto v uplnom poriadku

linkin park

ahojte všetci. ja tiež robim na tri zmeny a od začiatku mám problém so spaním. Tiež po nočnej. Myslím si , že v živote som nebola taká vyrovnaná so životom ako teraz a predsa nemôžem dobre spať. je to teda v psichyke ? Všetkým vám verím, lebo som to skusila aj ja, teda nočné zmeny. Je to bohužial nenásytnosť určitých ľudí, našich chlebodarcoch, myslím si že je to neľudské a ponižujuce. Ale prežiť sa musí. Nemáme na výber. Možno naše vnučatá.....

cloviecik88

Myslim si, že mnohí ľudia berú problém nespavosti z toho nespravneho konca. Namiesto toho, aby odstranili faktory, ktoré nespavosť spôsobujú, siahajú po prípravkoch. Treba porozmýšľať o rušiteľoch spánku, či už potraviny, nápoje, dostatok pohybu, zvuky, alebo vnutorna nevyrovnanosť a depresia.

mimi000

no ludia...aj ja som mala problemy so spankou...a to uz hranicilo uplne s mojou dokalicenou psychikou...nespala som skoro 2-3 mesiace vkuse...maximalne 2 hodiny denne...bola som zufala...potom to nejak preslo...ale obcas ma chytia stavy ze niekolko dni nespim a som z toho zufala...mam len 18...a tie noci bez spanku som zazivala este ked som bola mladsia...ja som mavala uz strach lahnut si do postele...bala som sa zaspat...busilo mi srdce a rano som bola unavena... ziadne lieky som nikdy nebrala...rodiacia to nijak nebrali vazne...ale ja som nevladala po psychcikej stranke.... :):):) ja len tak davam vediet na znamost, ze aj take nieco moze byt... a viem, ze tym budem prenasledovana do konca zivota...lebo uz je to v psychike... :) caute

nikus

ahojte! poradte mi co mam roobit som v poslednej dobe velmi vystresovana kvoli skuske co mam robit a nedokazem zaspat ucenie mi ide skor v noci, ale v poslednej dobe ked idem spat neskor tak sa zobudim aj o siedmej rano a napina ma na zvracanie a som potom cely den unavena a nedokazem sa uccit ani zaspat asi som si to sama sposobila pitim redbullov... uplne mam znicenu nervovu sustavu nedokazem vypnut, pretoze mam hrozny pocit, z toho ze nic neviem a uz som v zacarovanom kruhu. aby som sa dokazala doucit aspon este nieco potrebojem sa surne vyspat, ale uz mi na to nic nezabera ani xanax a zacinam mat z toho stavy uzkosti... poradte mi uz som zufala :-( v podelok mam skusku!

sisik

ahojte, ja mam tiez "poruchane spankove centrum" :-), a to ani nerobim na smeny, ten zopiclon mam tiez, je na predpis, ale nechcem ho brat casto, len naozaj v uplne krizovych situaciach, ako minule, ked o stvrt na dve v noci som este cumela na plafon, tak som ho vzala, < o stvrt na sedem som uz bola hore> a to sa Ta chcem Peto spytat, ked ho uzijes, ako dlho ti ucinkuje? Mne vzdy len 5 hodin, v momente ako odbije piata hodina od zobratia, mozem vyskocit z postele. No a ked uz zaspim a ma nieco zobudi, < moje chrapajuce zlaticko, alebo nas Woofik> znova upadnut do spanku, je naozaj problem. Tie caje, alebo teple mlieko pred spanim, nemozem, to sa budim zase na zachod a som na zaciatku..

irenai

Sú rôzne čaje na dobré spanie a relaxačná hudba. Mám tiež problémy ale tieto veci mi pomáhajú, relaxačná hudba uvoľní pred spánkom telom ak sa dobre do nej započúvaš

krisha

u nas je to tak, ze ked nemas povolene nocne, robis len denne, aj ja som nad tym rozmyslala, ale potom mi ponukli inu pracu tak uz to nejak vydrzim a dufam, ze moj spanok sa upravi, keby nie, pouzijem nieco z rad RNG.

peto22

RNG niečo vyskúsam a potom napíšem najskôr tu bilinnu zmes ako hovoríš ked zabrala dobre.
Krisha alebo ty siris xixi ano potrebujem potvrdenie keby mi to doktorr nenapísal nemohol by som robil tam kde robím.bohužiaľ