Ahojte chcem sa podelit o rady. Komu to diagnostikovali nech mi sem napise co robi preto aby sa toho zbavil... A vsetko okolo toho... Dik
Syndrom drazdiveho creva
plantago ovata je latinsky nazov pre indicky skorocel, v indii nazyvany isabgol/isphagula(obilnina), ktoreho plevy sa predavaju doma pod menom psylium.
Collostrum je prve 1-3 dni nadojene mlieko vsetkych cicavcov, kravske kollostrum je mimoriadne bohate na liecive a ochrqanne imunoglobuliny a antibakterialny Lactoferrin.
Prichadza ako suseny prasok v tobolkach obvykle, zriedkavo aj ako cisty prasok.
a aloe poznate? to je vraj tiez aj na hnacky aj na zapchy.
...ale bolo by dobre,keby si si dala urobit testy na alergie ako je lepok,mlieko laktoza, kazein atd.
lebo,toto je dost dolezite,ked clovek ma problem z travenim...
mariaa a kolko asi stoji psylium? ako ho uzivas? raz za den, stale? alebo je to v urcitych davkach?
...tak,ja osobne nemozem mliecne vyrobky,lebo som alergicka na ml.bielk.kazein...ale,ci inym odporucat ci nie,to je na kazdom...
takze neodporucate vobec ziadne mliecne vyrobky okrem bielych jogurtov ako napr. aktivia sladka? a co obycajne maslo? mlieku sa vyhybam a syry jem velmi malo. kavu pijem bez mlieka odvtedy co mi zacali tie crevne problemy. a tiez len v urcitych hodinach (nepijem ju ranu ked je v cinnosti crevo, zaludok, na obed ked je srdce a medzi 15 a 17 ked su oblicky)- je to spravne?
a2...ja tiez psyllium pouzivam a som s nim spokojna...
jaj,ja som myslela,ze si zle pochopila,asi si sedim na kably....:0))))....
co ine nam ostava,ked uz strati clovek aj homor,v zivote...tak potom uz,nam nic nepomoze...
RNG dakujem. mozem sa este opytat kde zozeniem psylium? aj som citala od damiana na zac. tejto temy 1 lyzica psylia zmiesat s 5-10 g collostra + voda, vypit po 2 hodinach dat silnu davku probiotik s jablkom a po 8 hodinach zopakovat. To psylium a colloster dostanem v lekarni? a co znamena silna davka probiotik? ja mam doma v chladnicke probiotika v tabletkach (75 tabl.balenie). a to plantago ovata?