Ahojte chcem sa podelit o rady. Komu to diagnostikovali nech mi sem napise co robi preto aby sa toho zbavil... A vsetko okolo toho... Dik
Syndrom drazdiveho creva
aha...
no ale myslela som kvasinky nie zapal, akoze ako gynekologicky problem :( ale moja sestra tomu hovori zapal tak uz som to od nej asi prebrala :) kupila som si zase Nizoral tak uvidim. teda zatial to pomohlo, ale uvidime ci sa to zase nevrati
na ten zapal potrebuje antib.
ano,ako to, ze nie ant.ved tam mas zapal,mas vselijake antib.
ja mam jednu dobru knizku,su tam popisane najnovsie veci a tam pisu,ze na kvasinky je dobre brat ten LACT.ACID.ako som uz pisala vcera...
ale ved antibiotika na kvasinky nezaberaju, prave naopak. a probiotika beriem uz treti mesiac dva krat denne :( uz dva mesiace bojujem s kvasinkami, nemozem sa ich zbavit
jasne,tak si chod odpocinut...pekny vecer a drz sa...
bambussa,myslim,ze ty by si asi potrebovala aj antib.a probiotika su velmi dobre na kvasinky...konkretne...lactobacillus acidophilus
ahoj mariaa, ja beriem probiotika dlhodobo, uz mozno 2 roky, odporucila mi to imunologicka
ja asi zas pojdem, boli ma hlava, to posldne dni casto ale to patri tiez k tym liekom, v piatok idem zas na kontrolu, no uvidime.... chcem sa popytat na nejake prognozy do buducnosti, musim nieco poriesit aj s pracou, ak sa nezlepsi moj zdravotny stav, tak proste nezvladam nomalne 8-hodinovu pracu :(
ja stale bojujem s kvasinkami a dieta ani kokosovy olej nepomahaju lebo dnes uz mam aj gynekologicky zapal :(