Ahojte chcem sa podelit o rady. Komu to diagnostikovali nech mi sem napise co robi preto aby sa toho zbavil... A vsetko okolo toho... Dik
Syndrom drazdiveho creva
rono rono tak s takym obedom radsej pomaly :)a ten janosik ..:DD tie doplnky aj u mna je to tak tolko som ich brala a nic. Ale nieco vo mne stale hovori ze este dajake skusit. Aj ked nieco musi byt aby sme tento problem odstranili, ved posledne tyzdne som stale doma a nemam pocit zeby som mala nejaky extremny stres a aj tak mi je blbo. Ja uz nicomu nechapem. tak pekny den prajem vsetkym :)
a2,už neopravuj opravíš keď narastieš a inač čo čítam čo všetko ludia do seba dávajú /tie vitamíny,probiotiká,minerály/to všetko mám v sebe a problém sa vždy ukáže keď príde stres,,sssisssa na ľavej strane ???? škoda že nie si Jánošík bol by to asi hák /srandičky/ dúfam že to berieš športovo neboj keď mňa niečo bolí to sú iné bobky na obed mám syr hranolky a tatarku a potom ?nechám sa prekvapiť
no tak obcas ma to tam pobolieva tak dufam ze nic to nebude. Inac si tu uz dlho nebola co noveho?
sisa, je tam slezina najskor..ale teoreticky mozes citit oblicku,tazko povedat
ludia co sa nachadza na lavej strane pod rebrom z mojej strany vie mi niekto poradit?
damian, ja mlieko nepijem a vyhybam sa aj mliecnym vyrobkom odkedy tu citam toto forum. obmedzila som aj prijem sladkeho, hlavne cokolady. vody priznam sa nie vzdy vypijem tak ako mam. ale snazim sa aj o to. dokonca som si kupila aj psyllium a uzivam tak 3x za tyzden vecer. teraz si chcem objednat imuno colostrum z netu i ked ma len 15% imunoglobulinov. co by si mi este poradil?? uzivam aj duspatalin 1 tyzden 2x denne.
damian tak ja som z toho co si napisal nic nepoctupil a dietu uz vonkoncom vazim ako pierko dietu si nemozem ani dovolit. Inac ma fakt zacinaju zaujimat tie doplnky keby neboli aspon dake drahe lebo zase dam do toho vela penazi a nic nezaberia tak ma porazi... ja budem mat naobed slepaciu polievku a urcite si dam kuracu nozku to je moje naj tomu nikdy nemozem odoloat nech sa deje cokolvek :))
Mna by zaujimalo, ci niekto podstupil protikvasinkovu dietu s protiplesnovymi doplnkami.
Tiez by ma zaujimalo, ci pijete mlieko a KOLKO VODY VYPIJETE DENNE.
Velmi odporucam vysoke davky zasaditeho vitaminu C v prasku a enzymy - abe zlozky protizapalove. Aj vitamin C aj enzymy mozem z UK poslat, nie je problem.
Taktiez, velmi odporucam urinoterapiu. Ta je pravdepodobne nadovsetko - antibakterialny, protiplesnovy a mnohe ine ucinky.
rono, ale neviem co som mala opravit, napis. please. inak na obed ja nebudem nic lebo idem k lekarovi a vtedy ma chytaju boje, a vtedy som na wc asi tak 4krat. tak az potom. :))
a2,neopravila si to ,neva dlho som sa neozval a ako čítam objednajte aj mna nie k psychologičke ale psychiatrovi a ešte lepšie rezervujte miesto v blázninci leba tam sa uberáme , nevieme žiť v tejo dobe berieme viac ako unesieme a všetko prežívame nevieme sa otriasť zhodiť problém o to ide a preto žime ved raz určite zasvieti slniečko - a inak čo na obed?