Chcela by som sa opýtať či už niekto skúsil tento nový make up a ako sa vám vidí, či je dobrý?
Make up Max Factor Miracle Touch
Make up Max Factor Miracle Touch - www.vivantis.sk
Ja ho pouzivam uz 5 rokov a som nadmieru spokojna.Predtym som vyskusala nespocetne mnozstvo make-upov roznych znaciek,kedze mam mastnu plet velmi tazko som si hladala ten spravny.Teraz uz len tento+puder koly lesku
JE UPLNE SUPER JA HO POUZIVAM SKORO ROK.VRELO ODPORUCAM
baby rozmyslala som nad tymto make-upom, ale ked som si ho skusala na ruku bol dost trblietavy. je to vidiet na tvari, tie trblietky? lebo to sa mi nepaci
myslim ze okolo 13 EUR:-)
Baby prosím Vás neviete mi povedať aká je cena tohto make-upu?
myslím, že áno, ja síce prob. s pleťou nemám, no aj tak si ten make - up neviem vynachbáliť. stačí ho dať málo a pripadám si akoby som pleť makla akop nejaká filmová hviedza. vlastne používam iba make - up, žiadne špirály, tiene, linky, lesky.
myslite ze mi prekryje aj akne??
tento nie, no mám collor adapt od max factor a vyskúšala som už kadejaké make - upy, ale ten je proste super, naj aký som kedy mala, dokonca ani true much od l´oréal nie je taký super.
je úplne skvelý a podla mna dobre prekrýva...najlepší make-up aký som vyskúšala a to som vyskúšala asi už skoro všetky typy...