Ake je to byt outsiderom?

nezadrdrdrzana

s outsiderom mam skvelu skusenost - najprv ich treba fajne vyhulit a potom sa tak rozcertia nezbednici jedny..iektory su OVELA OVELA lepsi ako sexi boys

luciferka

no ja im dam venovali pozornost, teraz nech si ju strcia za klobuk, ale je pravda ze ho aj zneuziva jedna, a miluje ju stale, takze nema to co chcel, ale to je jedno, a ty by si nemal hadzat flintu do zita, natrafis aj ty na niekoho kto si ta bude vazit, a kazdy je pre niekoho pekny ]]

samotar

Snad.Ale neplati to vseobecne.Tvoj priatel mal proste stastie,ze to tie,ktore ho predtym odmietali,pochopili a venovali mu neskor svoju pozornost tym,ze mu pisali.Su vsak aj outsideri,ktori cele roky prechadzaju zivotom bez pocitu uznania dufajuc,ze raz najdu niekoho,kto si na nich bude vazit to,co maju vo vnutri a nie na povrchu.

luciferka

samotar, tak potom ti nestala za to, ja mam priatela ktory do svojich 22 rokov nemal ziadnu babu..., postupne zacali prichadzat na to aky je v skutocnosti, teraz mu vypisuju, ze ho chcu a podobne veci, neviem kolko mas rokov, ale postupom casu ludia zistia kto aky je

samotar

O to som sa snazil,ale neuspesne.Aj tak dala prednost takemu,o ktoreho bol medzi zenami velky zaujem.Proste,krasavec ako z casopisu.

samotar

Ale ako zit s tym pocitom,ze som outsider?Zuzuje sa tym rozsah moznosti,ako sa s niekym zoznamit,nieto cim zaujat toho druheho,clovek sa citi,ako by bol vytlacany na okraj spolocnosti.

sfagfasdgas

suhlasim so sajita. takých kretenov neznašam a ešte viac "také" baby v ich spoločnosti a pod...S jedným outsiderom som sa raz dala dokopy na zakladke... v deviatej triede. Ale bolo to len potajomky, lebo som vedela, že ma vysmeju. S takými kretenmi som sa totiž vtedy bavila...Teraz sa len pozdravime a nič...

sajita

mozno to znie divne ale mne sa outsideri pacia...su zlati lebo su taki hanblivy a zahadny..nie jak nejaky kreten co kam pride tam muis byt hned rozruch a baby za nim slintaju...to je o nicom..

Najčítanejšie články