bolesti noh a chrbtice

Príspevok v téme: bolesti noh a chrbtice
marco

-vek a pohlavie: muz, 35
-povolanie: SZCO
-problem: Bolesti dolnych koncatin a chrbtice
dobry den!!moje problemy zacali v roku 2002 kde ma zacali pobolievat nohy.Po navsteve obvodneho lekara som bol odbity s tym,ze som mlady a ze ma nemozu boliet nohy,dostal som mast od bolesti.Po tretej navsteve obvodneho lekara ma poslal na odborne vysetrenie k ortopedovi.
Ten ma poslal na Rtg a na zaklade snimkov skonstatoval:zvysena subchondr.skleroza acetabul.
IR kox obmedzene-vpr.20st,vl 30st ER kox volne.
Zaver:Coxarthrosis bilat.gr.I.
No a od tohto roku pri kazdej kontrole som sa vzdy stazoval na bolesti noh.Lekar do spavy vzdy mi napisal klby mierne pobolievaju.Az tohto roku som sa trochu rozvasnil pred lekarom a vravim mu "mna nohy bolia"mam problem dlsie stat na nohach.Tak mi lekar napisal do spravy Coxathrosis bilat. gr.I.-nevysvetluje obtiaze pac.-bolesti dolnych koncatin.Lekar ma poslal na Rtg kox.a chrbtice.Jeho posledna sprava je tato rtg kox:nalez na koxach-vedl.nalez spina bif.oc.prechodneho stavca-vs.S1.Zvysena subchondr.skleroza acetatul.Laseque bilat.pozit.pri dotahov.,poklop LS chrbt bolestivy.
rtg LS:sinistrokov.skolioza,prechodny stavec-pac.lumbalizacia S1.Spina bif.oc.S1.Medzist.medzera L5/S1 dorz.zuzena.
To je vsetko s touto spravou a so snimkami ma poslal na neurol.Po neurol. vysetrani som dostal lieky od bolesti Gordius ktore som bral zo zaciatku poctivo pretoze som mal prist na kontrolu a povedat ako sa citim.Ked som ich bral bolesti som nemal,ale bol som ako opity.Kedze chodim do prace a som vodic osobneho auta aj niekedy pracujem vo vyske,lieky som vysadil.Nohy a chrbtica ma bolia dalej.
Preto Vas prosim o radu co a ako postupovat dalej a co to vlastne znamena moja sprava od lekara a preco ma bolia nohy?
Velmi pekne Dakujem za kazdu radu a hlavne by som chcel aby sa k mojmu problemu vyjadril odborny lekar.
Dakujem.

mjanik

tvoj stav je viac ako pravdepodobné spôsobený nachladením krížovej časti chrbtice.Tento chlad blokuje normálnu činnosť chrbtice a to sa prejavuje až v nohách.Druhá možnosť -menej pravdepodobná je,že nohy sú nedokrvnené,bez účasti chrbticeDá sa to vyliečiť akupunktúrou!!