Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem sa spravit ani ked si to robim sama...ci?-sex

Príspevok v téme: Neviem sa spravit ani ked si to robim sama...ci?-sex
jujuj

Tak zacnem....proste xalan ma nevie spravit,,,tak som sa skusala sama, lebo sama viem co ma najviac zvrusuje atd. Mno skusila som sprchu, najprv som citila dobre vzrusenie,,klitoris sa mi poriadne zvacsil a o xvilu prislo neco uzasne,,jujuj...taky pocit ze ako keby mi isiel prasknut klitoris,,,mno take riadne bitie..ale kedze by to bol orgazmus tak by mal pretrvavat aj kebyze odsuniem sprchu na bok,,,mno a ked som ju odsunula tak nic...len ked liala na klitoris...mno a kedze hovorite ze to urcite budem vediet ci to je orgazmus,,,tak vam poviem ze ja vobec neviem...mno a potom som cela pokracovat dalej,,,ale klitoris bol taky scitliveny ze som nemohla pokracovat,,pri dotyku sa mi roztriasli nohy,,a nevem ci to je spravne...a prestne to iste aj ked som sa robila rukou a tak...poradte plosim,,,co je to so mnou?? je to normal ci?

ale

mozno ta sklamem ale asi to orgazmus nebol, mozno nejaky jeho slaby odvar, ja ked si porovnam sprchu ktora mi dava tiez take nieco ako orgazmus ale tiez ked odtiahnem sprchu tak nic je to podla mna len nejake steklenie na citlive miesto, pretoze inak mavam orgazmus a je to trosku ine, mozno podobny pocit ale ine,,vysvetlit neviem, ahoj

jujuj

xixi moc vam dakujem,,,nebudem odtahovat sprchu xixi...a xalanovi povem, ze nex mi to robi pusou,,mno jazyckom bo s klitoralnym teda nemam problem,,viete ked nece aby som ostala bez orgazmu,,,mno s tym vaginalnym,,juj s tym ma vacsina bab problem,,,ale citim ze to pride,,,uz mi vzdy xyba len taky kusocek :(( ale aspon to,,,tesi ma ze aspon jeden viem dosiahnut :))

bobrik22

ano jujuj zazila si svoj prvy orgazmus:D gratulujem, zvacsa po orgazme mas citlivy klitoris,takze to moze potom boliet. Bohuzial orgazmus trva len par sekund, takze sa nemusis cudovat, u vsetkych to tak je:)) a ked odtiahnes sprchu pekny pocit je prec...je to normalne..tak neodtahuj sprchu, mozno to bude o sekundicku dlhsie:D

jujuj

17...ale proste dnes som skusala,,,a bolo to takto,,ked odtiahnem sprchu tak ako keby sa orgazmus zastavil,,,ved mal by pokracovat aj ked na klitoris neleje voda no nie??? Neviem co je na tych otazkach,,,nic zvlastne

jujuj

mna len trapilo to,,ze ked uz som mala ten orgazmus som odtiahla sprchu tak proste ako keby nic,,a ked som ju dala spat,,,to pokracovalo,,,nie ze by odisiel cely ten super pocit prec,,ale orgazmus v klitorise by mal bit...ako keby tam bolo srdce a to som necitila ked som dala prec sprchu..ale asi somarina co?