Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nerozumiem svojmu ja

Príspevok v téme: nerozumiem svojmu ja
hľadajúca

Ahojte, chcela by som od Vás rady tykajúce sa mojich otazok.. Ak to teda bude možné.. Tento týžden som začala brať antikoncepciu na prvý den menstruácie.. TO že menstruacia trvala sest dní,a teraz to pokračuje vytokom je asi normálne ale za normálne nepovazujem tie zmeny co sa dejú v mojom tele.. Som beználady, miestami ma prepadajú pocity že sa rozplačem za uplne hluposti, a včera ma chytila obrovská migréna _možno to bolo aj z osemhodinovej cesty autom, alebo to bolo zo zmeny klimy kedze som po dvoch tyzdnoch prisla domov? naozaj neviem čomu mam pripísať tieto problémy... Proste hlavne ma trápi ta depka, aj teraz sa mi chce plakať a dôvod a sama neviem prečo... :(

hľadajúca

Ifka, ja som už išla do toho s tým, že sa bojím následkov a rôznych potiaží, už len z toho dôvodu, že som počula a čítala viac než dosť ohl HAK. ***

ifka

tvoje ja ti krici,aby si hak vysadila.je to najvacsie svinstvo,akym si devastujes svoje telo.nehladaj ziadne ine priciny tvojich vykyvov nalad. uz tu ani nebudem radsej spominat stranku,kde je vsetko o hak popisane.

qiu

môže to byť spôsobené aj HAK,lebo telo si zvyká na niečo nové... skus vydržať 2-3 mesiace ak to neprejde tak navštív svojho gyn.