Ako si mam natupirovat vlasy?skorej s cim?
Ako si mam natupirovat vlasy?
kukuucka... súhlasím s tebov, proste ak dievča nemá odjem, tak nech si kúpi rad kozmetiky - šampón, kondicionér, penové tužidlo či lak na vačšiu hustotu a objem vlasov. Vlasy budú mať prirodzene krásny objem, navyše nebudňu zmničené, práve naqopak - vyživené. Spoľahlivé sú šamp. a balzam od l´oréal - tie bliele a pen. tuž. a lak got2b. Ešte k tomu aj krásne voŇajú.
Sestra si tupiruje vlasy uz roky rokuce a ma ich zdrave a pekne ...
tupirovat?? ved to je sprostost.... donicis si vlasy a pritom to vyzera dost...
Tupňirovaniu sa vayhýbaj ako len možeš ak nechceš mať vlasy zničené, suché a lámavé, vypadané. Používaj radšej prípravky na obnovenie hustotayy vlasov a zároveň aj na objem, ak máš vlasy s tendenciou strácať objem. Takto budú brásne zdravé a ešte aj s objemom, takže len získaš. Odporúčam ti z vlastnej skúsennosti l´oréal šampón a balán, kt. ho doplní a zvýši účinok. Potom sú dobré lak či tužidlo značky got2b. Poprípade si vlasy možeš po umytí vyfúkať fénom, ay mali vačší obej, ale vážne si ich netupíruj, ak ich nechceš mať príliš poškodené.
ahoj :D hrozne nemam rada tu kapelu, nema to myslienku ziadnu. predpokladam, ze si v teenagerskom veku. skus si najst na nete radsej nieco od "raveonettes" alebo ked nieco tvrdsie tak "vines" alebo "strokes". aj ked to pre mna neni to prave orechove, tebe by to mohlo byt blizke. a aspon to neni take hrozne ako tokio hotel. to je len moj nazor a odporucanie na krajsiu hudbu a styl. a s tymi vlasmi. na umyte uschnute vlasy si daj tuzidlo (to mozes dat popripade aj na vlhke vlasy). ked budu teda suche, zacnes robit ten ziletkovy pohyb a pre efekt ako to ma ten spevak z th, musistupirovatakokeby zvnutra. vyones si vlasy dohora. odspodu uberas pramienky po sirke hlavy a z dolnej strany to tupirujes. potom zoberies dalsi pramen ale ostatne navrchu nechas vypnute.a pokracujes az pokial nenatupirujes vsetko. nakoniec to zvrchu jemne hrebenom sceses a nalakujes. lepsie to vysvetlit neviem. vela stastia
Ja by som radsej chcela nieco ako ma bill t tokiohotel...hmm ako spravit take nieco?
Ja si myslím,že po natupírovaní len ostriekať lakom na vlasy.Keby si dala tužidlo,tak také vlhké vlasy sotva natupíruješ. Myslím si,že vlasy sa tupírujú úplne suché a až potom sa prelakujú.
A NEJAKE TUZIDLA????
Je,resp.kedysi bol na to taký špeciálny hrebeň,volali sme ho štýlka,ale možno stále existuje. Mal by to byť hrebeň s hustými zubami.Chytíš primeraný prameň vlasov a ideš zhora dolu akoby si žiletkou orezávala. No neviem,či sa tým vlasy neničia.