v utorok som pokracovala v brani antikoncepcii po 8 dnovej prestavke.no a namiesto policka ŠTART som si omylom zobrala pilulku o den skor,co je pondelok.(tou som mala koncit balenie)mozete mi poradit,ako pokracovat?az teraz som na to prisla.som chranena aj tak,ked namiesto cervenej pilulky som mala zltu?
dakujem za kazdu odpoved
NAMIESTO UTORKOVEJ PILULKY SOM SI DALA UTORKOVU:(radte
jaj baby berem minervu a tam mate tabletky rovnakej farby:) takze ziadna rozdielna farba ziadny problem:) inak moja sestra brala triquilar a tabletky maju podobne zlozenie- jej vysvetloval doktor.. takze by nemal byt problem..pokracuj normalne
no ta menstruacia by mala vyjst tak isto, kedze ziadnu tabletku vlastne nevynechas. Vsetko dobre dopadlo :)
sedmikraska: no ty si ma uplne pochopila:) a to zlozenie je veru skoro rovnake.takze mam pokracovat normalne? zajtra si dam za sobotu,vsak? a kedy dostanem menstruaciu? ako zvycajne,alebo skor?
ved to je jedno, názvy dní sú len pre lepšiu orientáciu, pokial nemáš tú s farebnými tabletami ...
inak 100 percentne ti chyba ta zlta co si vzala omylom? Spocitaj ich a porovnaj s inym balenim, len tak pre istotu
uz chapem :) tiez som brala trinordiol- podobne. Ja by som normalne pokracovala dalej zajtra by som si dala tu sobotnu... ak si dobre pamatam, tak zlozenie tych cervenych a zltych je skoro take iste a ze bude branie tych bielych o jeden den posunute, by nemal byt az taky problem, myslim, ze vyrobcovia pocitaju s tym, ze zena nema uplne presne tie dni plodne.
alicaa:asi ta nechapem.dnes som proste zistila,ze je sobota a ja som mala este z piatka nevybratu pilulku - to zapricinilo to,ze som to uz od zaciatku pokazila.takze teraz mam za sobotu este nezobratu.dala som si to z piatka,ale ziadnu vynechanu tabletku nemam,len som posunuta dozadu.
a alina:na štarte sa vzdy zacina cervenou..dalej idu biele a zlte.no a ja som si omylom vzala poslednu - zltu.tak co?
dakujem vam baby
ja tomu rozumiem :) tiez mam tu HAk.. ta tabletka co si mala uzit mala mat aku farbu? bielu alebo cervenu? lebo keby bola zlta tak je to v poriadku...
ja ťa chápem,zuzana,aj ja som mala niekedy triquilar-jednoducho pokračuj ako si mala,možnoby som si dala teraz tu včerajšiu vymeškanú,a v čase skutočného brania si dala druhú-presne podľa dňa,len sa počas jedného týždňa chráň aj prezervatívom....a budeš mať menzes jednoducho posunutý o jeden deň-to je všetko.
No ja mam TRIQUILAR a to su take kolečká a pilulky sú usporiadane do kruhu.takze ja,ked zacinam po 7 dnovej prestavke brat na 8 den,co mi vychadza utorok,tak som sa pomylila...a dala som si pred nou co je tabletka.
a to je ta,ktorou sa konci branie antikoncepcie v jednom mesiaci. chape ma tu niekto?