Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je normalna?

Príspevok v téme: Je normalna?
kamos

Chcel by som Vas poprosit o radu. Zijem s spolu s priatelkou uz asi 3 roky, ale cim dalej , tym viac sa mi zda nejaka divna? Nema vlastne nazory a sama sa nedokaze rozhodovat ani v najjednoduchsich veciach a o vsetkom sa radi s kamaratkam. Sprava sa casto nevyspytatelne, pyta sa ma viac krat na tie iste veci, snazi sa so mnou "sutazit" a v podstate som tiez zistil, ze sa ma casto snazi pred znamymi zahanbit a pokusa sa im miesto mna vysvetlovat moje nazory, ked sa ma na nieco spytaju (nie jej).

Da sa to vysvetlit tak, ze je mentalne zaostala, alebo je nesvojpravna (teda nedokaze zodpovedat za vlastne konanie a neovlada sa)? Mal by som podla Vas sa s nou rozist a najst si nejaku inu?

kamos

Agina,

nie je az tak dolezite, co si clovek mysli-to sa ani neda zistit, dolezite je ako sa sprava.
No myslel som, ze ked sa tu ludia rozvadzaju po uvedeni "pravdy z jednej strany", tak toto bu de pre vas uplna malina.

agina

kamosko mozno si preve ona o tebe mysli to, co ty o nej, ze si nesvojpravny, ze je povinna za teba vsetko vysvetlovat.Nam je to tazko sudit, ked pozname pravdu len z jednej strany.

[zruseny12]

kamos,ja si myslim,ze vy musite toto riesit spolu,lebo ked fakt robi toto, co pises,tak asi jej na tebe nezalezi,alebo si to vobec ani neuvedomuje,porozpravaj sa s nou...o tom...a potom sa rozhoduj...tazko takto radit...