Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

strasny strach

Príspevok v téme: strasny strach
gjakgjal

lava strana korena zaluda ma na dotyk boli, mam to strasne citlive,kym ta prava je celkom vpohode,ked si na tej lavej prechadzam prstom mam to dost citlive. je to aj take bordovo cervene a ako keby zvraskovane... a este na koreni zaluda z obidvoch stran mam take hrcky, su rovnake a mam to uz strasne dlho, aspon 2roky...prosiim vas poradte mi co to je, velmi pekne dakujem

gjakgjal

stanley asi pojdem k urologovi, strasne ma to trapi, absolutne nikto nevie o co sa moze jednat? normalne to asi neni ze?

stanley1

to neviem co je .. chod k obvodnej povec jej ze by si rad skocil za urologom koli problemom.. da ti papir , pojdes k urologovi ukazes mu to a mas to vybavene .. ja som tiez tak chodil :P

gjakgjal

mam to uz dost dlho, a nezda sa mi ze by sa nejako extremne zvacsili, ale na tej mojej lavej strane zaluda je ta hrcka o co si vacsia ako na pravej...pls pomozte ....mal uz niekto take nieco podobne?

gjakgjal

ale tie 2hrcky som nemyslel ako vyrastky na zaludi, ale ako zdureninu, z oboch stran korena zaluda mam jednu, su tvrde, citit to iba na dotyk...to neviete co je?

stanley1

ja som to mal tiez citlive take cervene ked som sa toho dotkol to bolelo .. myslel som ze to je zapalene alebo co ale nehal som to tak umyval som si to a zmizlo to .. :)

stanley1

tie hrcky su normalne .. a to cervene na zaludi som mal aj ja .. umyvaj si to normalne kazdy den mydlom .. mne to zmyzlo