Anketa:Ktoreho operatora preferujete vy?
Orange,O2,T-mobile?
To je to o čom hovorím. Nekvalifikovaný personál. Predajca je odmeňovaný aj správaním k zákazníkovi, nepredpokladám, že za takéto správanie by dostali lepšie odmeny, keby o tom vedel ich partner.Mohla si sa právom sťažovať, na konkrétneho predajcu a ver mi, bol by dostal menej vo svojich odmenách.
no vies, ale naco tam je potom ta zena? aby predsa usmernila a poradila uzivatelovi... a ta mi povie inak povedane, ze mam smolu a bud sa s tym zmierim alebo sa dovtipim, ze treba ist na policiu? tak akoze mohla mi aspon poradit tu policiu a nie ja to mam riesit sa dalsimi ludmi a az ti mi to poradia...
Ja som mala Orange a teraz mám T- mobile. Som spokojná s T- mobilom, zdá sa mi, že majú lepší, prístupnejší personál na predajniach, kvalifikovanejší.
vies ale nemozes sudit operatora podla zeny, ktora ma poskytovat sluzby...
ja mam Orange uz dost dlho, ale mala som jednu neprijemnu skusenost s nimi. niekolko krat mi na moje telefonne cislo volali z Madarska (to iste cislo stale) a hoci som im po anglicky a aj po nemecky povedala, ze je to omyl, zavolali mi denne asi 4-5x a to sa opakovalo asi cely tyzden. tak som zasla do Orange-u, ze co mam robit, ze ja som nikomu cudziemu cislo nedala a uz vobec nie do zahranicia a ze cislo davam len tomu, koho poznam (a samozrejme ho neposuva dalej bez toho, aby mi to povedal). a ta pani, ktora mala akoze "navigovat zakaznika ku okienku", ked som jej vysvetlila moj problem, tak sa obratila na mna z otazkou, ze CO ONA MA AKOZE S TYM ROBIT, ZE MA NIEKTO OTRAVUJE ZO ZAHRANICIA... som sa jej pytala, ze co mam robit a ona ze mi povedat nevie, ze zablokovat mi ho nemoze vraj, pretoze mi zablokuje tym vsetky prichadzajuce hovory a ze mam to nechat tak. tak som sa otocila a odisla nazlostena. a az doma mi brat potom odporucil, ze ak sa to este raz stane, ze mam ist jednoducho na policiu... uz sa to chvalabohu nestalo, tak dufam, ze sa to ani nestane. ale ten pristup tej pani v ORANGE-I bol fakt "ukazkovy"...
ja preferujem t-mobile hlavne kvoli ich cenam roamingu
podla mna orange je najlepsi. mam ho asi 7rokov, a nestazujem si. aj tak po nom vsetci opakuju.ked pride na svet s nejakou novinkou orange, hned to aj t-mobile uvedie do svojho. napr v tomto najnovsie co bolo telefonovanie do vsetkych sieti..to ste si urcite vsetci vsimli
Ja mam Orange a je to OK.
y predchadzajucich prispevkou teda vyplyva, ze naj je orange.. ten som nikdy nemala...mal som t mobile, presla som na o2, zatial s anestazujem, mam lacnejsie hovory ako v t mobile...dost zalezi aj od toho, ci mas pausal alebo kartu... v t mobile s easy kartou to bola katastrofa, ak som potrebovala vybavit daky telefonat v inej sieti, mala som hned po kredite
Moja znama mala neprijemnu skusenost s O2,kupila si kartu,ktora bola poskodena.Hned ju poslala na nimi uvedenu adresu a oni jej to poslali nazad,ze to poslala na zlu adresu.Tak tam volala,povedali jej zas druhu adresu,tak to tam poslala.Ale ani to nebolo v poriadku,zas tam volala,zas jej nadiktovali dalsiu adresu.Medzitym samozrejme upomienky,aj ked tu kartu jej zablokovali,kedze je nefunkcna,ale peniaze pytali,ako keby niekam z karty,ktoru im poslala,volala a bola aj zablokovana,Teda totalny chaos a neporiadok - slusne povedane.Takze O2 by som nechcela,po tychto skusenostiach a neochote urcite nie.