Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mam problem

zacranca

tak na to vinko sa nespoliehaj,lebo ako sa hovori vo vine je pravda,ale niektore veci treba hovorit bez vedlajsich primesi v mozgovych zavitoch.ale aj chyby su iba chyby ,tak ako by sa dalo povedat,ze aj my preto ze sme zalubeni do niekoho aj ked sme zadani,ze tiez robime chyby a co je nam to platne.lebo tu ti moze napisat svoje nazory vela ludi,ale uznaj, ty sa aj tak v kutiku srdiecka toho svojho nevzdas.a to ja vravim je caro lasky,ktore vsak nas zenie do velmi burlivych vod.lebo na jednej strane si ty a tvoj kolega,na druhej tvoja aj jeho rodina a deti a aby to nebolo malo este ak clovek ma tak su tu este rodicia.takze daj si to vinko a nechaj sa krasne trapit laskou

liscicka

smutna odkial si a kolko mas rokov pridem k tebe a pokecame ale nie skus ten inzerat ved skusat treba vsetko alebo skus zoznamku na internete ja poznam viecej parov co sa tak spoznal a su dodnes spolu drzim palce neboj sa urcite v zivote niekoho stretnes skym budes stastna

liscicka

pri vinku mozno dostanem odvahu povedat to tomu koho mam rada ze ho mam rada a ze som stastna ze poznam takeho skveleho cloveka ako je on az na niektore veci ktore mi nanom vadia ale on to davno vie a zlepsuje sa tak dufam ze pritom zostane

zacranca

vinko nieje zla vec,ale najlepsia je vo dvojici.neviem,ci sa pri nom bude lepsie snivat,alebo smutit ak ho nemas pri sebe,poznam to.zelam vela stastia

liscicka

tak potom to nieje az taky problem ked nato pride srdcom sam ovsen ked uz nato neprisiel a uz davno o tom vie ze som donho paf tak idem si dat nato vsetko vinko a bude fajn

smutna

aj ja sa chcem do dakoho zalubit, nemam do koho,teda aby to bolo obojstranne samozrejme a hlavne aby mal na mna cas ked to potrebujem a kludne moze byt zenaty

zacranca

ak ho mas naozaj rada,tak to nemoze byt take tazke,ale ak ta ma rad aj on tak mu to ani hovorit nemusis,srdce mu istotne napovie.ale ako dlho to vydrzis?mam na mysli bojovat sama so sebou a mozno aj okolim

ms2

zacranca dakujem za pekny prejav ale to nestaci ono sa to lepsie pise ako ked to mam povedat priamo do oci len to ze ho lubim a ze mi nieje jedno ze niesme spolu

zacranca

mal som na mysli kolegynu.chyba mi ked ju nevidim,ale je to to tazke,lebo je tiez vydata.zivot ,alebo my sami nam to vie pekne zamotat.tazko sa radi v takejto chvili,lebo laska aka je krasna vo vsetkych podobach,dokaze aj slepo ublizit.nic a ani nikto my vsak nezabrani aby som tuto moju lasku nemiloval aj ked s nou niesom vo zvazku manzelskom.mozno ma vela ludim odsudi,ale ja to tak citim.mozno sa zivotna cesticka tak zamota ,ze budeme raz spolu.ale som stastny aj za takuto moznost ked sa jej mozem pozerat do oci,rozpravat sa s nou,pomoct poradit a zasmiat sa,a .....