Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ODHRIZNUTY KLITORIS

gulomet

nie nie pstrosie.... bo sa budu chciet zahrabavat.... co keby si si to druhe zvysne vajce rozstryhol na dve casti???? a rozdelil.... take naturalnejsie to je....a bezna operacia....na kazdej veterinarnej stanici ti to spravia....

raph

cickaaa: juj moja ani nevies ako si mi pomohla... len je tu dalsi problem.. kde zozenie pstrosie vajca? :,-( neexistuje este nejake ine riesenie? :D

cickaaa

raph : ne slepacie ne ...ale skus pstrosie alebo nieco podobne ...a skus si natriet hojivym zazrakom mozno ti narastu nove :D

raph

no ludia ja mam tiez jeden problem.baba mi odkusla vajca a spravila si z nich prazenicu.. co myslite.. nahradia ich slepacie? prosim pomozte mi :( ... fnuk

ninik

no bobika, vidis mozuno mas pravdu, mozno mysli ze klitak je dakde pod lopatkymi a ty su pod nechtami...nikdy nevies:)

ninik

si mimo dievca??to ta uz vacsia blbost nemohla napadnut???keby sa to stalo, tak inak skucis a nerobis si tu srandu z takych kravin

bobika

Teda banan, gulomet aspol, tak som sa davno nezasmiala ako na vasich prispevkoch, chuda dievča, možno si myslí, že klitoris je niečo uplne niečo ine...