Mam probleeeeem. moj prijatel mi pocas nasho intimneho stretnutia odhryzol kusok klitorisu. co mám robit??? mam ist k lekarovi alebo ako.............boli ma to este aj teraz :(
ODHRIZNUTY KLITORIS
skus stredoveku hrusku. mozes si ju hned zavrtat do analu.
nie nie pstrosie.... bo sa budu chciet zahrabavat.... co keby si si to druhe zvysne vajce rozstryhol na dve casti???? a rozdelil.... take naturalnejsie to je....a bezna operacia....na kazdej veterinarnej stanici ti to spravia....
cickaaa: juj moja ani nevies ako si mi pomohla... len je tu dalsi problem.. kde zozenie pstrosie vajca? :,-( neexistuje este nejake ine riesenie? :D
raph : ne slepacie ne ...ale skus pstrosie alebo nieco podobne ...a skus si natriet hojivym zazrakom mozno ti narastu nove :D
no ludia ja mam tiez jeden problem.baba mi odkusla vajca a spravila si z nich prazenicu.. co myslite.. nahradia ich slepacie? prosim pomozte mi :( ... fnuk
Odkusni mu za to kus penisu
no bobika, vidis mozuno mas pravdu, mozno mysli ze klitak je dakde pod lopatkymi a ty su pod nechtami...nikdy nevies:)
GULOMET 100BODOV:)))))) davno som sa tak nepobavila:)))))))
si mimo dievca??to ta uz vacsia blbost nemohla napadnut???keby sa to stalo, tak inak skucis a nerobis si tu srandu z takych kravin
Teda banan, gulomet aspol, tak som sa davno nezasmiala ako na vasich prispevkoch, chuda dievča, možno si myslí, že klitoris je niečo uplne niečo ine...