Kde hladat dobru zenu

zuzik

mno....take debatky sa mi pacia...heh..dobru zenu malokedy odchytis v bare...dobre zeny chodia do baru ale nie sa opit, sfetovat ako tie dnesne 15-tky...boze ked toto vidim...mno nic...chlapi hladajte a najdete...

ach

potom nevidim dovod si ju nenajst, poobzeraj sa po okoli, pozeraj do oci a mozno sa nejaka zahladi tiez, ak nehladas to co som pisala si na dobrej ceste ziskat si nejaku, v bare ale radsej nie, viem aj podla seba sem tam tam zajdem aj ja, ale to je ako lov divych zvierat na fajne masko,,drzim palec

gi

Ach:mozno si niekto isto hlada taku o akej tvrdis,ja taku nepotrebujem co ma rifle scahnute az v rici,ani sa nepotrebujem chvastat a ani taku nehladam.

ach

pytas sa kde hladat tu spravnu zenu, ked vy chlapi hladate tie, ktore su pre vas vstupenkou k skoremu orgazmu to jest nabuchane vycnievajuce kozy, napuchnute pery, vyzehlene vlasy, rifle stiahnute az v rici, necudo ked sa chcete len zenskou chvastat!

milasku

Je pravda,ze doverovat mozes.Ale ci tu doveru casom pre sklamanie nestratis ? Taku zenu tazko najdes a este sobodnu :)

angelinna

noo tak som ju dotiahla ku mne na internet a dala jej precitat...Zacala sa smiat...Vraj sa musim strasne nudit no a o druhej si to ideme radsej rozdat na kurtoch...Tak takuto ja mam skvelu kamosku.Nerozhodi ju ani keby jej pisalo monacke knieza.