Kde mam hladat dobru zenu? A su take? Lebo pocujem a vidim,ze je to velky problem. Dakujem za seriozne odpovede
Kde hladat dobru zenu
mno....take debatky sa mi pacia...heh..dobru zenu malokedy odchytis v bare...dobre zeny chodia do baru ale nie sa opit, sfetovat ako tie dnesne 15-tky...boze ked toto vidim...mno nic...chlapi hladajte a najdete...
potom nevidim dovod si ju nenajst, poobzeraj sa po okoli, pozeraj do oci a mozno sa nejaka zahladi tiez, ak nehladas to co som pisala si na dobrej ceste ziskat si nejaku, v bare ale radsej nie, viem aj podla seba sem tam tam zajdem aj ja, ale to je ako lov divych zvierat na fajne masko,,drzim palec
pytas sa kde hladat tu spravnu zenu, ked vy chlapi hladate tie, ktore su pre vas vstupenkou k skoremu orgazmu to jest nabuchane vycnievajuce kozy, napuchnute pery, vyzehlene vlasy, rifle stiahnute az v rici, necudo ked sa chcete len zenskou chvastat!
Je pravda,ze doverovat mozes.Ale ci tu doveru casom pre sklamanie nestratis ? Taku zenu tazko najdes a este sobodnu :)
Tak potom sa nedivim ze je slobodna. Asi nema zaujem o zavazky.
noo tak som ju dotiahla ku mne na internet a dala jej precitat...Zacala sa smiat...Vraj sa musim strasne nudit no a o druhej si to ideme radsej rozdat na kurtoch...Tak takuto ja mam skvelu kamosku.Nerozhodi ju ani keby jej pisalo monacke knieza.
co chapes pod pojmom "dobra zena"...??