ahojte..mam skoro 16 a moj priatel ma 18...chodime spolu asi pat mesiacov a minule tak nejako nepriamo naznacil ze by mozno chcel aj sex...a ja ho mam strasne rada ale neviem ci nie je priskoro...mam mu povedat ze nic nebude?...nenastve sa alebo ja neviem..nepiste mi ze som sprosta naivka a podobne...len normalne odpovede..dakujem..
skoro?
ahoj, urcite sa nenechaj dotlacit do niecoho co nechces a neboj, ak chalan stoji za to, dokaze cakat aj viac ako 5 mesiacov (odskusane ;-))
hlavne, ked sa to rozhodnes spravit, tak si davaj bacha aby si neotehotnela, lebo potom budes lutovat!
ked mne jeden kamos povedal ze uz je to pat mesiacov a ze chalan nevydrzi tak dlho cakat..podla mna je to blbost ale tak..ja neviem..
angela,nerob nic nasilu.Ak mas pocit,ze je pre teba skoro,tak sa nenechaj psychicky vydierat tym,ze ked ho milujes tak to urobis.ak sa urazi,co i len trosku,posli ho niekam-nestoji za to.Vsetko chce svoj cas!Z vlastnej skusenosti .
v ziadnom pripade nerob nieco na co sa necitis...znie to jak kecy, ale mozes mi verit, ze ked to budes mat urobit, budes to citit...a poriadne...a chalan co ta ma rad a vazi si ta, to pochopi a hlavne by nikdy od teba nechcel veci, ktore nechces aj ty...ak ano tak bez rychlo prec, zalezi mu len samemu na sebe...proste nechaj veci plynut..