Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čo pomôže na bolestivú meštruáciu!

sonka

Brala som tablety nimed, ale po čase mi až tak veľmi nepomáhal, preto mi lekár zmenil liečbu a predpísal prášky nimesil, kt. sú na podobnom princípe ako spomínaný nimed a tie mi pomáhajú.

Samozrejme, že pijem aj sypané bylinné čaje, lebo tie tiež robia veľa, hl. rebríček obyčajný (myší chvostík), kt. uvoľňuje kŕče a tiež aj medovku lekársku, kt. zas psychicky upokojuje takže je vhodná aj počas menštruácie.

Ivka 1

Veľmi pomáha aj pitie čaju z kvetu Aloe vera a liečivých bylín. K tomu je dobrý
Berry Nektár,ktorý je zameraný na oblasť
malej pánvy a teda aj predurčený na riešenie gynekologických a urologických ťažkostí.

ZyxerkA

ja kym som nezacala brat antikoncepciu, mavala som OBROVSKE krce, prve dva dni zvacsa az take, ze som nemohla vstat z postele.. uplne nezabralo nic, ale na zmiernenie mi pomahali kvapky ALGIFEN, su naozaj vyborne, ale iba na predpis.. chvilu som brala aj tabletky z reklamy PANADOL femina, ale tie som si musela zobrat minimalne tri, aby sa bolesti zmiernili..
ja osobne odporucam Algifen, v kombinacii s teplym kupelom, a trochou sportu

RNG

Vsade odporucam len potravinove doplnky,
su to povacsine vytazky vo forme pilul ci kapsul,
ale nie su to chemicke lieky, ale
prirodne latky.
V odporucenych davkach su klinicky ucinne
(tj je na svete dost velka skupina lekarov, ktori ich pouzivaju s uspechom)

krpatucka

angel_1602
iba na predpis od lekara...ale aj tak stoji 100Sk. a RNG to su co za veciciky, co si napisal? v akej podobe je to? a to sa vsetko naraz papa kazdy den? alebo je to na tvojej stranke?

angel_1602

ďakujem za rady...ten nimed sa dá kúpiť len na predpis, alebo je to možné aj bez neho?...RNG..ale yam ja pre ženy v prechode a ja mám 21, môžem ho aj tak používať?...ešte raz ďakujem, ste všetci veľmi ochotný:))

RNG

Nimed(nimesulid) je NSAID(nesteroidny protizapalovy, podobne ako aspirin, naproxen,alnagon, salicilova kyselina, atd).
Ucinny proti bolesti ale napada zaludok a creva(krvacanie) a nie je velmi dobry na ladviny.