je to velmi kratke.. poradte PLS prvy krat dojde k vyvrcholeniu velmi skoro ale druhy krat je to kusok dlhšie ako to spraviť?
Ako zvyšiť vydrž pri sexe?
masturbuj, masturbuj, masturbuj. Vela masturbuj, aj v den ked vies ze bude sex. Postupne sa bude zvysovat tvoja vydrz... Skus to vsak nic zato nedas. Len treba potom zvladnut sex aj po fyzickej stranke
daj si vinka.. zo pol litra.. a budes kanec..
podla mna to chce trening
dada:ked som mal asi tak desat,vtedy som mal prvy orgazmus.Teraz mam polovicu zivota za mnou a moja vydrz je kolko chcem,tolko mam (resp. vydrzim).
no takze prvy krat to mas aj do 1 min ale dalsi a dalsi krat sa to uz zlepsuje ak mas sex raz za 1 mesiac tak priblizne kazdym mesiacom sa vydrz zlepsi o par minut ja som mal prvy sex na 5 min ale vydrzal som 15 min a na treti krat za tyzden som tych 15 min vydrzal normalne a dotiahol som to na 22 musis mat len sex skor ako v 18 potom sa moze stat ze ti to bude trvat velmi kratko furd a vecsinou to moze byt aj tym ze si mal strasne nutkanie na sex a pretiahol by si niaku peknu babu hned aj tym moze byt to ze vydrzis kratko ale castejsi sex = dlhsia vydrz a ked to tak neni skus 2 kondomy alebo tabletky co ti predpise urolog