Pôrodnica Košice Šaca

tinka228

Preboha, to čo je za ženu-matku, čo povie, že mať dieťa pri sebe je otrava. Mne malého nechceli dať lebo zvrackal plodovú vodu, ale toľko som ich "otravovala" až nakoniec povolili. Veď ja som sa nešla dočkať, kedy si ho už konečne budem môcť pozrieť zblízka.

mirka 23

No ďakujem za odpoveď. No veď keď žena nie je v poriadku, tak jej dieťa na izbu nedajú.
"Kámoška" ma prehovárala, nech nejdem do Šace, pretože mať dieťa na izbe je otrava. Teraz som sa utvrdila, že to tak nie je.

vierka

pokiaľ je žena o.k.,v pohode,určite je pre Ňu lepšie,ak má bábo pri sebe.Hlavne z psychického hľadiska.Ja som odrodila 3 deti,a bola som šťastná,ak boli pri mne.Veď ide len o prebaľovanie,bábo aj tak väčšinou spinká,a to je nádherný pohľad.

mirka 23

V Šaci sú detičky pri mame (ak si to mamička praje). Dá sa doplatiť nad štandardná izba, kde môže mamička prijímať aj návštevy, alebo tam môže byť aj s manželom. Niektoré však vravia, že mať dieťa po pôrode pri sebe je vyčerpávajúce. Aký máte na to názor?

zuzka24

ja osobne mam velmi dobru skusenost,no poznam aj zeny co mali velmi neprijemne skusenosti...nemala som vybaveneho ziadneho lekara,ale natrafila som na skveleho lekara

RenB

Lekári aj sestry boli zlatí. Cigánky boli 4-zvlášť v izbe. Nikto nič nečakal,žiadne peniaze, žiadne sladkosti.Bola tam čistota a maximálna starostlivosť. Odporúčam, dúfam, že sa nič nezmenilo !