viem,ze toto je portal o zdravi,ale uz som tu zahliadla temy o make-upe a kozmetike tak celkovo,tak ma napadlo aku riasenku si vybrat???na trhu je totiz velky vyber a dokonca i ja sama som ich vyskusala velmi vela,ale nijaka ma neoslovila natolko,aby som si kupovala uz len tu.cize poprosim vas o vase nazory a skusenosti s jednotlivymi znackami:-)vopred diki
Spiraaala-aku si vybrat???
ja mam teraz ASTOR VOLUMETRIX ULTRABLACK a je fakt super, predtym som mala rada tu ruzovu Miss sprty, ale tato je fakt dobra
o tej som este nepocula:-)vyskusam..
diki za prispevky:-)ja nemam praveze problem s objemom,ci s dlzkou mihalnic,pretoze ich mam take prirodzene,lenze mne robi na spiralach najvacsi problem,ze mi ich dost zlepi a potom aj z peknych mihalnic mam len take pahyle:-(((maybelline mam prave teraz a nie je zrovna uzasna,ale asi vyskusam tie gum.kefky,pretoze s tymi skusenost este nemam-dik za radu:)
Mne velmi vyhovuje Gabriella Salvete - Vitality.
mne najviac vyhovuje Maybelline volume expres-modre,su vynikajuce.
Aj ja som vyskusala uz vela spiral, ale mne najviac vyhovuje maybelline - wolume express. Ale aj s miss sporty takou ruzovou som bola spokojna. Ja mam kratke rovne mihalnice a tieto dve mi ich pekne vytocili.