Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Spiraaala-aku si vybrat???

Príspevok v téme: Spiraaala-aku si vybrat???
livinka

viem,ze toto je portal o zdravi,ale uz som tu zahliadla temy o make-upe a kozmetike tak celkovo,tak ma napadlo aku riasenku si vybrat???na trhu je totiz velky vyber a dokonca i ja sama som ich vyskusala velmi vela,ale nijaka ma neoslovila natolko,aby som si kupovala uz len tu.cize poprosim vas o vase nazory a skusenosti s jednotlivymi znackami:-)vopred diki

sedmikraska

ja mam teraz ASTOR VOLUMETRIX ULTRABLACK a je fakt super, predtym som mala rada tu ruzovu Miss sprty, ale tato je fakt dobra

mirka 23

Skús obojstrannú špirálu zn. Gosh. Je úžasná. Nezlepí ti riasy, každú ti namaľuje akoby osobitne, nehovoriac o tom, že ti predĺži riasy. Je na citlivé oči, takže neublíži, je jemná, a aj cenovo je v pohode, myslím že okolo 250sk.

livinka

diki za prispevky:-)ja nemam praveze problem s objemom,ci s dlzkou mihalnic,pretoze ich mam take prirodzene,lenze mne robi na spiralach najvacsi problem,ze mi ich dost zlepi a potom aj z peknych mihalnic mam len take pahyle:-(((maybelline mam prave teraz a nie je zrovna uzasna,ale asi vyskusam tie gum.kefky,pretoze s tymi skusenost este nemam-dik za radu:)

mirka 23

Milá volumka, vyskúšaj dvojstranné špirály od loreal. Tvoje rovné mihalnice budú natočené a husté, to ti garantujem.

wolumka

Aj ja som vyskusala uz vela spiral, ale mne najviac vyhovuje maybelline - wolume express. Ale aj s miss sporty takou ruzovou som bola spokojna. Ja mam kratke rovne mihalnice a tieto dve mi ich pekne vytocili.

mirka 23

Dobré sú od Loreal obojstranné, najlepšia z nich je volume shocking. Robí super objem. Dobrá je aj od Max factor. Miss sporty je kozmetika pre teenegerky, ktoré od maskary veľa neočakávajú.