Ahojky, mam taky chulostivy problem. Moj priatel ma problem s hygienov, nie je sice uplne priasiatkono... STrasne ho milujem, a nemam dovod ho nechat ale zacina mi vadit...Neviem ako muto mam povedat. Niekedy ma az prejde chut na sex ked stiahne boxerky a ja citim... Vacsinou prislo na sex len veccer a ja som si myslela, ze dlhy den clovek sa spoti a ved bol v sprche, asi ma zdravot. problem. Ale nema, on proste vleti do sprchy oleje sa vodou, a akoze sprcha. A ked chce potom odomna oral tak pravdaze sa z toho vykrutim. Som uz nestastna, lebo ho nechcem urazit. A dokonca sa prestal aj holit v intim. miestach, ked som sa ho na to spytala tak mi povedal, ze jeho to proste vadi v boxerkach ked mu to rastie. A ze sa citi tak zensky, ked to ma na holo.. Viem, ze toto si treba vyrozpravat. No ja potrebujem radu AKO?Strasne sa zmenil.Ako mam zacat, aby som ho neurazila a neublizila mu...
Ma problem s hygienov...
Rakovinu krcka maternice moze sposobit aj nedostatocna hygiena u muzov, na kozi penisu sa hromadia a mnozia bakterie a tie potom mozu prispiet k takemuto ochoreniu. Dokonca vyskum ukazal, ze zeny muzov, ktori podstupili obriezku maju mensi vyskyt rakoviny krcka maternice.
gater: ako si to myslel s tou rakovinou?
kelie, aj ja som mala takého, vždy ked islo na sex,tak som musela namočit uterák a si ho poumývať aby mi nesmrdel,chvalabohu si nasiel potom inú,dufam ze to nie si ty...ale to žartujem
ahoj, no ja mojmu nidky nerobim oral ked nie je osprchovany a vonavy, ja nie som fajnovka,ale ja vzdy prred milovamim sapekne vyumyvam aby som vonala a bola cista a preco by on mal byt spoteny? Ja sa sprchujem aj 2x za den ked mam potrebu, no a co. Chlapi su asi iny v tychto veciach,ale chodite sopolu, spavate spolu, takze ked sa nehambis pred nim vyzliect, tak rozpravat by si sa urcite hambit nemala. Ved mu to povedz zo zdravotnej stranky, ze je potrebne, aby sa riadne osprchoval aj s mydlom,alebo sprch, samponom, ved predsa ani ty od neho enchces chytit infekciu nejaku, ked spolu spite. No ked toto nepochopi, tak musi byt tupec. A tiez by som mu povedala, ze pokial sa riadne neosprchuje, tak mu neurobis oral.No nie je to vydieranie,ale musi sa to naucit. Inak to nepojde. Aj ked je to humusne, skus sa mu ty neosprchovat a ppotom s ao spytaj, ci mu to je prijemne:-) To by uz malo pomoct. Ale hlavne rozpravaj, zabit ta za to nemoze.
rada, a drzim palce. potom sak aj pridi napisat, ze ako to zobral...
mas pravdu, nemam sa preco citit previnile
necakam zazraky, od prveho dna no snad, to bude v poriadku
dakujem vazne
chapem, ale musis byt silna a nedat zo seba urobit fajnovku. a ked sa budes citit v koncoch, ako "fajnovka", tak mu pekne vyloz fakty.
neumyva sa - fakt
smrdi - fakt
chce po tebe fajku, ked je neumyty - fakt
chce po tebe sex, ked je neumyty - fakt
tebe je to neprijemne - fakt
je ti z toho zle - fakt
odmietas mu kvoli tomu fajku - fakt
.....
neprajes si to nadalej trpiet - fakt
chapes? fakty...