Ahojte, prosim Vas potrebujem radu.Nejedna sa o mna ale o moju babku.ma 78r a v noci nemoze vobec spavat, cez den ju to dakedy chyti, ale proste akonahle dojde noc-NIC...lieky na spanie nepomahaju, neurolog tiez nevie pomoct..ak poznate dake doplnky alebo daco dajte vediet, moc jej pomozete.dakujeme.
!!!NESPAVOST!!!
ninik, kazdemu od 20 rokov vys odporucam brat aspon 1-2 krat do tyzdna 1 lyzicu cisteho lecitinu na precistenie zil.
To zlepsi celkove cirkulaciu a do znacnej miery odstrani moznost zlyhania nedokrvenych organov(srdce=infarkt, mozog=porazka, ladviny=nefritida, pecen-zlyhanie a vnutorna otrava.....) to je zodpovedne za vyse 52% smrti.
Lecitin sa da pridat do polievok, omacieka pod, za 15-20 minut sa komplerne rozvarirozpusti sa, nezmeni chut.
Lecitin je potrebny aj pre mozgovu cinnost a na nervy, je to jeden z nootropics, cize zvysuje inteligenciu.
Tiez je dobry na odstranovanie prebytocnuch tukov aj inde v tele(sucast diet na chudnutie)
dikes moc za radi, vyskusame, dame vediet.snad sa jej polepsi...a este daco, mala zlomenu chrbticu, aj stehenny klb ma tam teraz dake spevnene zeleza a strasne ju to tlaci.ale na to asi nic uz nepomoze, co???a co tak studene koncatiny???dik papa
5-HTP(50 az 100 mg na vecer)
no su take doplnky ako Benosen alebo Melatonin, ale neviem ked jej lieky nepomahaju.... skus si to pozriet na stranke Walmark