co hovorite na bioprodukty?
biopotraviny
take ako biostrukoviny maju tiez nieco do seba. su sice tvrdsie ale pre porovnanie chuti - to sa ani porovnat neda.
Zvyknem nakupovať kečup, pretože ten moje deti veľmi zbožňujú, ďalej varím, zahusťujem len zo špaldovej múky, občas kúpim bio špagety, bio víno - biele, aj červené - to nie je až tak cenovo hrozné cca- 140.-sk, špaldové tyčinky, ryžové chlebíky, bio - musli a pod.
asi tak pred 6-7mesiacmi som zacala chudnut atd.,vlastne nie dietami,ale zacala som jest zdravsie a popritom som sa dost zaujimala o zdravy jedalnicek a potraviny zaroven.z vlastnej skusenosti mozem povedat,ze niektore bioprodukty su na neporovnanie s nasimi klasickymi a to nie len chutovo,ale i kvalitou.niektore produkty som si doslova zamilovala napr.bio-pesto je vynikajuce,rozne obilne vlocky,celozrnne cestoviny a moje oblubene susene ovocie-a pri tomto sa zastavim,pretoze ak chce niekto porovnavat bio produkty,tak podla mojho nazoru by mal zacat prave ovocim(zeleninou),ci uz susenym alebo fresh.
Nevravim teraz,ze vsetci mame jest len bio,momentalne by to pri ich cenach asi ani neslo,ale je fajn zaradit/obmenit aspon niektore veci za zdravsie a podla mna aj chutnejsie:)
nezaujala vas tato tema?
co tak preferujes z nich? je pravda ze su cenovo dost bohatsie..
Myslím si , že niečo na tom je.Tiež ma to zaujíma, celkovo zdravá životospráva. Biopotraviny sú v dnešnej dobe veľmi moderné, len cenovo nie pre všetkých dostupné. Ale dá sa vybrať a podokupovať vždy niečo vhodné k nášmu jedálničku.