S priatelom by som chcela vyskusat nechraneny sex,ale bojim sa toho,ze by sa nieco mohlo stat.Kedze neuzivam ziadnu antikoncepciu,tak som skusala zistit nieco o tabletke po....ale neboli velmi dobre ohlasy....viete poradit nieco ine???pls
Co ak...???
hmm...a ako je to vlastne s tymi kvapockami lasky? Ja som sa vzdy bala,ze z toho mozem otehotniet,ale niektori odbornici tvrdia,ze to nie je pravda. Kvapka tuzby zevraj neobsahuje spermie
jasne,ze viem ze zakazane ovocie najviac chuti neboj tiez to mam vyskusane.Ale povedala som si nikdy viac,za ten stres to potom nestoji ,lebo nikdy nevies,ci nieco nahodou neubehlo alebo nebolo v kvapôckach lasky:)) tie capiky alebo ten gel sa vola PATENTEX tak si daj do googlu a vela o tom najdes:))
no nie sme spolu az tak dlho,aby sme planovali dieta a to si neviem ani predstavit,aby som v mojom veku mala uz babo...aj ked v krajine,v ktorej zijem su uz aj 15-rocne mamickami
tak asi tych moznosti na vyber vela nemam....bud uplna dovera v partnerovi alebo stara osvedcena ochrana - kondom....ibaze priatel sa potom stazuje,ze sa citi akoby to robil iba s gumou a ze nic neciti...a pravdupovediac ja mam tiez taky pocit -(ospravedlnujem sa za vyraz)ked si suka,tak si suka ako keby som bola iba babka...dufam,ze ste pochopili,co som tym chcela povedat
No my to obcas praktizujeme, napr. pocas menstruacie,ked je mensie riziko, ale nevystrieka sa do mna. A tiez ak niekedy viac krat za sebou tak uz ten druhy krat sa az tak nebojim, lebo ejakuat by (myslim)nemal mat take aktivne zubrienky:) ale hlavne ide o to, ze ho vzdy stihne vybrat
armi....vies,ze zakazane ovocie najviac chuti....vie o tom cipku nieco viac alebo nejaky link kde by som to mohla najst?
gater....tvoja odpoved ma vazne pobavila...skusim to navrhnut priatelovi ci bude suhlasit :))