ZENY VIETE BYT AJ VERNE??????????

zuzuli

S priatelom chodim 4 a pol roka a som mu verna. Verim, ze aj on mne. Jednoducho ho mam rada a nechcela by som ho ranit nejakou jednorazovkou. To mi za to nestoji. Mam vedla seba skveleho chlapa, ktoreho by som nechcela stratit nejakou chybou, ktoru by som potom cely zivot lutovala. Pretoze podla mna tento je pre mna ten pravy:))))

tuk-tuk

Moj manzel bol moj prvy,sme spolu 12r a nikdy by ma nenapadlo ho podviest.Milujem ho a keby sa nahodou nieco stalo,tak neviem,neviem,asi by to nerozchodil.Myslim,ze keby podviedol on.Mna to nelaka,celkove ma cudzi muzi nezaujimaju.Samozrejme,ked vidim pekneho chlapa sa pozriem,ale nic viac.

moniqa87

ja som verna svojmu priatelovi zakmer tri roky... byvaly ma podviedol, no aj tak som mu nedokazala byt neverna... nemam to proste v krvi, aj ked si samozrejme uvedomujem, ze aj ja som clovek a stat sa moze vselico, no napriek tomu dufam, ze sa mi to nestane a budem sa tomu snazit zabranit, lebo potom by ma moje vycitky urcite z nicili

micacica

petrake tak to si uplne vystihla...ja som samozrejme verna - ale keby muz o mna nezavadil uz ani okom najdem druheho, ale nastastie milujeme sa a je to velka laska,,,,takze sa take nic nestane, aspon v to duafm...

petrake

Samozrejme že vieme byť verné...Lenže keď mám doma muža, ktorý si ma neváži a berie ma ako samozrejmosť, síce mi každý deň stokrát povie že ma ľúbi, nie som už pre neho moc zaujímavá. Tak keď príde niekto a zaujíma sa o mňa, tak podľahnem. síce som to ešte neurobila, ešte zvádzam boj so svojim svedomím, ale ešte zistím pár jeho výkyvov a váhať prestanem. Takž
e rozdelila by som nás do troch skupín. Ženy ktoré sú verné. Tie ktoré nie sú, sú neverné z dvoch dôvodov. Ten najhlavnejší. Doma po nich ani pes neštekne. Druhý že to majú jednoducho v krvi. To je najmenšia skupina. My ženy keď sa popálime na vernosti, tak sa ide ďalej. Vy muži, keď sa popálite, všade rozprávate aké sme my potvory. Nehádžte nás do jedného vreca. Keby ste sa k nám chovali s úctou väčšinou by ste o nás neprišli. Ale to si zrejme neuvedomujete, že našu vernosť dokážete dosť ovplyvniť. Napríklad aj tým, že budete hlavne verní vy...

sklamana

tak je viem byt velmi verna. bola som verna muzovi 20 rokov, rok sme rozideni (on si nasiel inu)a stale si neviem predstavit, zeby som si mala hladat ineho.Proste stale je nieco vo mne ako keby som este stale bola vydata a stale mu chcem byt verna a pod.aj ked ponuk uz bolo, ale vsetko len navrhy na sex.Nie nedokazem byta neverna a este aj dnes by som ho milovala aj keby bol aj na vozicku.Je to taka velka laska k nemu aj ked si to nezasluzi, ze ta moja laska co citim k nemu ma tolko energie ako sila blesku(keby som to mohla porovnat).Nechapem ako niekto kto ma skutocne rad moze byt neverny...strasne strasne ho milujem ale uz by som ho naspat nechcela, elbo by som sa bala dalsej zrady a dalsej velkej rany.