ludia mam problem..... mam 21 rokov a moj priatel ma 20....co je teraz moderne a in.... ale ja som ho nachytala bozkavat sa s mojou mamou...s nim sme sa rozisli ale ako sa mam spravat k mame???? co si o tej celej situacii myslite??? ale len normalne odpovede...nic smiesne na tom nie je
moja mama...pomoooooooooooooc
noo tak to je dost blbeeeee
Hlavne uz ziadneho chalana nevod domov:) Naco? Odpusti je, je to mama, aj ked nezabudnes. Podla mna je to hrozne, neviem si take cosi predstavit.
a citis sa uz na to ,ze sa jej môzes normalne pozriet do oci? ale prvym dobrym znakom je,ze nadtym uvazujes..ale toto rozhodnutie je uz natebe :)
myslite ze mam mame odpustit?????
ona sa mi uz milionkrat ospravedlnila a robi pre moje odpustenie vsetko..... ale ked ju vidim je mi nanic..... armi dakujem za podporu....KATAPuLT kedy som ta poznala tak ta minimalne prizabijem za to..... si bezcitny chrapun....bezcharakterne hovado.... by som ta na korculiach na kolajnice dala lahnut......
KATAPULT: ty co tu pises za dristy ,ze:,,a co uz..som len chalan..neviem ktory by odolal"vy si vazne myslite,ze môzete vsetko? Keby take nieco spravila baba tak by ju nechcem vediet ako vseliak nazyvali...z takychto chalanov ako ty je mi zle!!!
A co sa tyka teba hermadegilda je mi to naozaj luto,neviem co by som robila v tvojej situacii.Musi ti byt neprijemne sa pozriet mame do oci.Je to jej vina a prve kroky k vasu uzmiereniu by mala spravit ona. Drzim palcek nech si najdes normalnecho chalana a nech na vsetko coskoro zabudnete:))
Tak zrejme si od nej este financne zavisla...hm nic moc.No na prazdniny by som si na tvojom mieste vybavila brigadu niekde prec.Aspon zarobis a budes mat pokoj.Frajera by som poslala a este ked ju balil....joj nech ide ...A chuda otec....no neviem aky je ,ale asi by ju zabil ako kazdy chlap...,alebo aspon oplul.Som nahnevana.Ano matka je matka,ale ako vidis nie kazda sa tak sprava.Je mi to luto ,ze musis prezivat takuto pakaren.
mam 21 a chodim na vysku....ale vikendy byvam doma...ked sa podari....no myslim ze teraz dlhsiu dobu nepridem.....bo na tto nezabudnem...mama sa mi ospravedlnovala ze ani ona nechape co sa to stalo... ze on ju balil uz davno len sa mi to bala povedat aby mi neznicila vztah.... ja nevem co mam robit.... on je uplna nula a s nim uz nic nechcem mat ale matka je matka....ale zazse co je moc to je dost
tvoja mama je zrejme zena nizkych mravov alebo ziadnych...ale tak ako si rodicia nevyberaju deti, tak si deti nevyberaju svojich rodicov...neviem do akej miery si na rodicoch zavysla ze ci studujes alebo zijes sama ci s nimi vies...pokial ta este podporuju zabudni na to...niekedy sa musime prekonat...
ak ano...nechapem ako mozu chlapi takto existovat...raz, mala som 17, som sa buchla do jedneho 23r. chlapa..mal aj 2 rocny vztah...hrozne ma balil, vsade kde som prisla vzdy na mne visel, flirty a tak...zdal sa mi super, o vsetkom som si s nim porozpravala..proste uzasny vztah...no raz to prerastlo cez hranice...zacal ma bozkavat, a ja som neodolala..tak sa zacal aj nas intimny vztah...ked sme sa prvykrat spolu vyspali, hovoril ake ma strasne pocity viny a podobne veci...o niekolko tyzdnov to chcel vsak zas...no ja som sa vzoprela a poslala som ho kade lahsie...nastastie som sa spamatala a nenechala sa viac vyuzivat...
chlapi ako to mozte vasim zenskym robit???
ozaj zabudla som povedat, ze s nou stale chodi...3.rok a ona o tom nevie...a o mna sa stale pokusa...