Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikonové vypchávky do podprsenky

tulus

Sedmikraska: ahoj a v ktorej krajine prosim kupujes to spodne pradlo??? hned by som tam sla :))) to je super, ze to tam tak maju, u nas nic podobne nie je, za vsetko navyse sa plati... je to des. odkial si?

marisssa

mirka- no ja som z maleho mestecka:-) mame tu taky mini obchodik so super spodnou bieliznou, ja nosim znacku Lormar,neviem, ci to niekomu nieco hovori.stala ma 650sk, ale nemenila by som:-)
ma vsite jemne gelove vankusiky,super sedi a vidno,ze to je kvalitka.

mirka 23

Dobré podprsenky so silikónovými vypchávkami majú v Atlanticu. Stoja od 600 do 1100sk, al sú fantastické. Podprsenka za 200 sk nemôže byť kvalitná. Tieto fantasticky sedia a aj dlho vydržia, nehodíš ju o mesiac do koša.

sedmikraska

Sonja odkial si, teda aspo priblizne, pozrela som si tu stranku a fakt myslis tie co aj ja. Tie podprsenky co si kupujem stoja v prepocte 160 sk a maju aj tie vypchavky, vseliake kombinacie nastavenia ramienok a aj pridav ny siroky pas, ked ju chces pouzit bez ramienok, fakt ti ju za dva mesiace asi poslem, ved za takuto blbost tolko penazi??

Ssonja

Milá sjdekjfr, keď už dôjde k tomu (že treba dať dole podprdu) chlap bude taký vzrušený, že si to ani nevšimne..-))))ha