Cawte som mlady chlan ktory sa hanbi za svoje ciny ale nevie ako ich ma vyriesit tak prosi o radu. zacalo to tak ze som babke ukradol 20 tisic neskor 80 tisic a potom dva krat 50 tisic a este 100 tisic na ktorych nepsrisla, velmi sa za to hanbim ale newiem co mam robit,donicil som si zivot sam a neviem jak to splatim a nedokazem sa nikomu pozret do oci.... prosim neodsudzujte ma , viem ze som chory ale chcem sa zmenit a myslim ze to dokazme ak mi niekto pomoze dakujem
sklamal som
ukludni sa clovece este ti praskne cievka a porazi teba ako toho kokota,co si babku okradol
Normalna rada,vcelku zrealizovatelna:
Staraj sa o babku ako v bavlnke,vybavuj jej kupele,rozne kury,ber na dovolenky,vyvaraj,upratuj,nech do konca svojho okradnuteho zivota ani prstom pohnut nemusi...vies ty kolko sa zaraba na take peniaze?
zacni pracovat, postupne setrit, sice asi tazko nasporis hentaku sumu, ale tak aj snaha sa ceni.. je pozitive, ze si si vobec uvedomil svoj cin.. no a ak mas pocit, ze je to choroba, skus navstivit psychologa
A este... ak byvas v byte na vyssom poschodi, skoc! Ak mas doma plyn, pusti ho. Ak mas zbran, zastrel sa. Taky chrapun si nezasluzi zit!
Odkial mala babka tolko penazi?Nevsimla si to?Ved moji rodicia su pracujuci ludia,nie sme vobec chudobni a vsimli by si,keby im zmizlo aj 1000 korun!Kolko mas rokov?Asi nie si vo veku,keby si to babke splatil...
vobec ne na drogy a stavkovanie,len som si uzival zivot party taxiky, veci ,elektronika a tak ale vazne neviem co mam robit
hlavne že si si toho vedomí - to je základ
A preco si to kradol? Drogy, automaty, ruleta, stavkovanie?...