Kozmetika ziaja?

swistica

Tak pod kvalitnou kozmetikou si predstavim nieco ine :-). Toto je uplne bezna kozmetika, aku najdete v kazdej drogerii ci v supermarkete. Obsahuje ropne produkty, silikony, sulfaty, parabeny atd. Cize ozaj nic vynimocne.

alex14

Moja sestra používa najmä krémy od značky Ziaja.. odkedy som jej poradila kupóny tak kupuje len z notina.sk :) -odkaz odstránený- Víde ju to lacnejšie a je tam veľa iných stránok vďaka ktorým vás víde lacnejšie celý nákup .. odporúčam :)

wondergrey

je uzasnaaa doslova dokonca aj na atopicku pokozku ;) ja si objednavam hydratacny krem a pletove mlieko z notina a lepsie som este nemala

Luc1111

Ja som s vyrobkami Ziaja zatial nespokojna, sice cistiaci gel na mastnu plet a nocny antibakterialny gel manuka tree pouzivam len tyzden, ale na brade, koreni nosa a na licach sa mi zacali objavovat drobne bolestive vyrazky, mam pocit, ze kazdym dnom ich je viac a viac! davam tomu este stale sancu, ak to vsak bude pokracovat, tato kozmetika (na ktoru som citala vela pozitivnych recenzii) zial, nebude asi pre mna :-(

Henriett2134

Ja mam velmi dobru skusenost s tym co som vyskusala z tejto znacky..a konkretne to boli sprchove gely(kozi, arganovy, kakaovy) velmi dobre neviem ci vynachvalit- velke balenie, vydrzi dlho a pekne vonaju vsetky...potom som skusala masky na tvar rozne tie iba v tych sacikoch na par pouziti- vyhovovala iba kakaova(mala som jemnu plet po pouziti+vona), mozno vyskusam aj dalsie...a mam aj peeling na tvar ten enzymovy biely z rady sensitive a ten je suprovy...(len je bez zrniecok!!!!!) a aj priatel pouziva sprchove gely z tejto znacky, nevie si vonu vynachvalit:D :) takze hodnotenie zatial super:)

eemma

ahojte vyskusala som tuto kozmetiku no moc som nebola s nou spokojna lebo som sa z nej vyhadzala a svrbela ma pokozka, asi to bola nejaka alergicka reakcia na to zlozenie ale potom som skusila happyskin a s nou som maximalne spokojna vrelo odporucam

veronika-d

Ja kozmetku Ziaja používam každý deň, pomohla mi hlavne na suchú pleť. Zatiaľ nič zlé na ňu povedať nemôžem. Avšak musím skritizovať slovenské ceny. Oproti Poľsku, kde ju ja nakupujem, je to niekedy aj 3-krát predražené a pri častom používaní sa tie peniažky časom nahromadia. Mám to šťastie, že bývam pri hraniciach, takže ak niekto bude v PL, nech uteká do nejakej drogérie a nakúpi si to aj do zásoby. :-) určite sa oplatí viac

Pupavkaa

Tu je manuka tree nocny krem, redukcia vyrazok a zarodkov akne po prvych dnoch!! Pomer cena - kvalita - vykon, oplati sa vyskusat. A nadherne vonia :-)

mail.google.com

Pupavkaa

Ja som vyskusala vela vyrobkov kozmetiky Ziaja (inak jej zakladatel je polsky farmaceut) a venuju sa najmä problematickej pleti (typu ekzemy, akne, rozne vyrazky) a ich filozofia je kvalita dostupna vsetkym. My sme asi zvyknuti, ze iba za vela penazi vela muziky, ale musim povedat, ze ma velmi MILO prekvapili ich produkty. Kozi nocny krem, a uzasny je nocny krem manuka tree -odkaz odstránený-; vysledky bolo vidno hned v prvych dnoch, rovnako ine denne kremy, tonika, cistiace gely, masky, peelingy, takmer vsetko, co som vyskusala ma vzdy pozitivne prekvapilo. Velmi odporucam aj ludom, co trpia na akne a ine neduhy ich sekciu ziaja med www.fortis-slovakia.com. Ich sampony nemam az tak rada, ale ini si ich zas pochvaluju. Sensitive umyvaci gel je uzasny rovnako aj sensitive nocny krem. Najdete ich v Teta drogerii, v Tescu na Kamennom nam. v BA.