Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vychadzky na PN

juto

ja marodim s chrbticou + 2 dalsie dodobne diagnozy.Cize nemusim byt zavrety v izbe panelaku.Predsa mam bud 2 hodiny v kuse, alebo po 1 hodine vychadzky.Je to spravne?

veronika.ja

Potrebovala by som poradiť. Mala som zlomenú kľúčnu kosť a mala som povolené vychádzky. Na poslednej kontrole u môjho obvodného lekára mi vychádzky zrušili nakoľko 3-krát do týždňa mám navštevovať rehabilitáciu. Vyjadrite sa prosím Vás niekto či je toto normálne???? Už 3 mesiace sedím poctivo doma a teraz, keď mi je už konečne ako tak dobre a mohla by som začať tie vychádzky aj využívať,tak mi ich vezmú ... vie niekto prečo sa mi toto prihodilo? Ďakujem.

funnyf

No nechcem byť hnusná, ale na tej PN ste kvôli niečomu. Tak nechápem, či Vám ide viac o vychádzky, alebo o zdravie. A neviem, ak by som išla na operáciu s chrbticou, sú mi ukradnuté všetky vychádzky. To potom aj tak vyzerá, že chorých ľudí hádžu bez ladu a skladu do jedného vreca!

Je zásadne na uvážení doktora, či Vám napíše vychádzky, alebo nie a samozrejme to záleží od ochorenia.

Bambus....ja som bola PN od januára a v decembri ma pozvali pred komisiu, to bolo v roku 2007. Ale už si nepamätám, či som aj medzitým chodila na "posudkové" k obvodnej.

vodarik03

som na marodke s chrbticou a čakám na termín operácie
chcel by som sa opýtať dajú sa vybaviť vychádzky napr.:na víkend?..chcel by som ísť s rodinou mimo bydliska do iného okresu na koľko budú mať deti prázdniny...za skorú odpoveď Ďakujem

bambus

Chcela by som vedieť ako je možné-moja priateľka maroduje na DG.bronchiálna astma od minulého roku od augusta. Má vychádzky neobmedzene t.j.24 hod. denne. A nebola ani po troch mesiacoch PN na žiadnej posudkovej komisii. Tak mi teda povedzte či v Bratislave platia jedny zákony soc.poisťovne a tu u nás v tej biede na vychodnom slovensku úplne iné. Ako je toto možné? Chcem aj osobne za tým ísť a dopátrať sa pravdy nech je mi toto zdôvodnené

SOFFA

na kontrolu ti mozu prist hned na 11 den.ja ked som narodovala tak prisli hned na 11 den a potom hned na 12ti.a to len zazvonila raz a kym som stihla pribehnut za 10sekund z postele,tak uz som ju zastihla na skodoch pri odchode.vies im ide o to ze ked ta doma nenajdu tak ti zoberu maroku,resp peniaze za marodku.a hodia aj v sobotu vecer tak si davajte pozor.oni z toho ziju

Petuska B

Vychádzky sú od 10-12 hod. a od 14-16 hod. inak nie. Pokiaľ idete na rehabilitáciu, na kontrolu k lekárovi alebo na nejaké testy, na toto sa vychádzky nevzťahujú, jednoducho ak vám príde kontrola pokiaľ ste na rehabilitácii alebo u lekára, nahlásite im kde ste boli a oni si to overia, kvôli tomu vám PN nevezmú. Ale súkromné veci, nákupy atď. vybavovať počas oficiálnych vychádzok.

immortal

no ja som s chrbticou treti mesiac na PN ale chodim na rehablilitacie takmer kazdy den a neviem co ked pride kontrola a budem tam co mam robit ?... a s vychadzkami som sa nepytal ako a co ale vacsinou som doma ved sa mi ani neda nikam chodit ...
vo vchode a aj vedla byvaju dvaja s rovnakym priezviskom zvonceky nam nefunguju tak neviem ako to budu riesit ked aj budem doma ... ci to odflaknu alebo ci pridu a zaklopu na dvere

helika

Mne chodia na kontroly kazdu PNku aj 2x. Teraz som na rizikovom a po 2 dnoch zacatej PNky mi zas dosla kontrola. Mam ale neobmedzene vychdzky tak som sa cudovala ze vobec dosli a ktovie co by bolo keby ma nenasli doma. Dufam ze mi ich nezrusia lebo sa im to nezdalo :(

aduliena

Ja som bola rok PN a na kontrole mi boli raz za celý ten rok. Vychádzky som zo začiatku nemala, veď by som ich aj tak nevyužila....no a potom ku koncu mi dala Dr. vychádzky doobeda dve hodiny a poobede dve hodiny.