Niekedy sa mi to stava...:-((
Aj VAM sa niekedy zacnie po EX-MANŽELOVI,EX-MANŽELKE???
chlapi spomninaju:-O, my sme sa rozviedli a ten moj stále ked ma vidí s muzom kolegom alebo kamaratom ziarli a je to vidiet ze mu to vadi. A viem ze si spomenu, hlavne ak im aj ostanene nejaka fotka.:-O takze myslia na nas ale potichsie ako my
mozno spominaju,ale nepriznaju to,lebo vedia,ze by sa im mozno prave ex manzelka vysmiala...ktovie ci nakoniec sa netrapia este viac ako,my...nevydime im do hlavy,a nevieme,ake maju myslienky....a nie kazda ta DRUHA,moze mat klud tiez pri nasom ex,lebo on tiez urcite casom porovnava....exmanzelku zo zenou s ktorou zacne zit/predtym len milenkou/...ja verim v spravodlivost i ked niekedy pride neskoro,ale cas vsetko riesi...a vyriesi...
chcete povedat, ze muzi nemaju nostalgiu???
Ahoj Melancholia!
Tak som si to tu citala cele.....smutne.Je to jasne ,ze je to pripad od pripadu.Mne sa po rozvode uplne zavrelo okno do minulosti a som zena a nespominam na ex.Ale vela zalezi preco sa dvaja rozisli ci su tam deti.........Kazdopadne zaujimat sa o to ci na teba nespomina on je asi zbytocne ,lebo je to nieco co neovplyvnis a ani ti to nic nepomoze vyriesit.Rozchod je vzdy smutny ,ale pravda je ,ze lahsie to ma ten kto odchadza do dalsieho vztahu a nieje sam ako ten co ostava sam.Myslim ,ze taka najtazia porozchodova etapa je rok max.2 po rozchode.Niekomu pomoze ak je na strane opusteneho novy vztah a,ale da sa aj inak..najst si iny zmysel zivota...praca,deti,viera....hm a neviem co este.Kazdopadne ked zistis ,ze spomienky ta len zranujua ublizuje ti hrabanie sa v minulosti tak uz nebudes chciet spominat a mozno sa ti tiez zavre okno a bude to len oslobodzujuce.Vzdy ideme s nadejou do vztahu,ze budeme milovaní a budeme milovat toho cloveka naveky a nahle sa moze vsetko zmenit aj nasou aj nie nasou vinou....vela stastia
tiez som zo zaciatku mu pomahala,ked sme sa rozviedli,lebo dostal lupenku pocas lompovania...tak som mu vtedy chcela zohnat nejaku kazetu o lupenke...a kamaratka na mna pozerala ako na mimozemstana...ze on ti ublizil a ty mu este pomahas?ale ja som to brala aj s toho ludskeho hladiska....a dlho mi trvalo kym som neprisla na to,ze je fakt sv..a,a neoplati sa mu pomahat...ale ty ho poznas lepsie,ty vies aky je...mozno by aj vam klapalo keby si ho zobrala naspat,ale to je len na tebe...take veci,osobne vies len ty a tvoj ex...tak len vy si to sami mozete vyriesit...a ked fakt je ti smutno po nom a bola by si schopna s nim este ostat,tak preco nie,ale tam zalezi aj na nom ci chce...len ta DOVERA ako pises,to som mala aj ja,aj mam,mna ked niekto raz oklame tazko mu uz potom verim,lebo ja sa nesnazim klamat...tak nechcem aby ani mne niekto klamal...hlavne sa netrap myslienkami ,co bolo,lebo skodis len sama sebe...pozeraj do predu,co bude dalej nie do zadu...ale chapem ta,je to tazke...KED TAK CLOVEK ROZMYSLA NAD ROZVODOM,AKO MOZE JEDEN ROZVOD ZMENIT CLOVEKU CELY ZIVOT OD ZAKLADU...
Deee, ale je par vinimiek,ktory si priznaju chyby a zena ich zoberie naspat a ziju dalej...len to musi byt fakt stastie,aby sa to podarilo....
melancholia muzi sa nezvyknu otacat spat, oni to uzavru a bodka, idu dalej myslia na nove a napreduju, to len my zeny casto s nostalgiou spominame...
ne, nezobrala by som ho ale ked by potreboval akukolvek pomoc, by som mu pomohla a rada. ale doverovat by sm mu uz nedokazala
ja by som sa na tvojom mieste takymi otazkami netrapila...a ty by si ho vzala spat keby sa chcel vratit...a fakt nedopadol dobre?
....a ked sa prepocital a zisti, ze to co si myslel, co cakal v tom druhom vztahu to nie je take ruzove...???