Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svrbenie a pichanie na celom tele

Príspevok v téme: Svrbenie a pichanie na celom tele
izabelka222

mohol by mi niekto poradit cim to moze byt uz asi tri dni ma svrbi cele telo zacne niekde na ruke potom krku nohe a td proste cele telo ale ono je to

svrbenie take skor pichanie a to ma donuti si to miesto skrabat a potom uz ani neviem ci ma to svrbi ci picha neviem o nijakej alergii ktoru by som mala nikdy som nebola alergicka na nijaky prasok alebo sprchovy gel alebo sampon nic neviete mi poradit od coho by tom mohlo byt dokonca ked som sa

pytala ludi niektory povedali ze ci to nemoze byt s nervov , no ale to bud by som sa skrabala v kuse alebo neskrabala vobec hihi tak by som vas poprosila o radu dakujem

laura111

Ahoj Izabelka. Presne take problemy ako mas ty mam aj ja, bojujem s tym uz niekolko rokov, viac krat som sa pustila do boja a zacala som chodit po lekaroch, na nic neprisli. Pisala si clanok davno, ale ak si este tu alebo niekto kto na podobne problemy a uz prisiel z coho pochadza svrbenie a pichanie nech mi odpise, pohovorim s nim o tom viac. Ahoj.

pomoc

baby, pomóc, aj ja pociťujem pichanie, svrbenie po celom tele. Akokeby mi také ihličky behali po tele. Čo to môže byť??? Pomóc.

genožka

izabelka ozves sa mi ci ti to preslo????ja mam totiz presne take problemy ako tu opisujes,toto fofum bezalo v maji,ale prosim ak tu este niekde si ozvi mi,dakujem,som z toho zufala,aj kozna nevie co so mnou.

aloe

izabelka222:ano, som tu a nehanbím sa za to!Doporučila by som Ti detoxikovať organizmus prírodnými doplnkami výživy.Stačilo by možno mesiac a zlepšilo by sa to.Iba ak chceš:duratnakatka@zoznam.sk

aloe

krasotinka,a čo Ty vieš ponúknuť?Máš zlú skúsenosť s aloe vera, keď ho tak urputne odsudzuješ a posmievaš sa?Som hrdá na to, aké výsledky mám ja a aj ľudia, ktorým poradím,za 3roky sa nikto nesťažoval,práve naopak, ľudia mi ďakujú, pritom nie som žiadny liečiteľ,ale ja som na sebe vyskúšala čo tieto produkty dokážu.Niet nad vlastnú skúsenosť,či ani to nie je pravda?Možno si mala aloe z inej spoločnosti,pretože aloe vera je asi tak 300 druhov a len niektoré majú takéto účinky.Ja Ťa neodsudzujem,len si myslím, že to buď nepoznáš, alebo si z nejakého iného dôvodu skeptická,dôvod určite bude.Pá.