1,aku hak beriete vy,vasa priatelka/manzelka?
2,ake vedlajsie ucinky pocitujete?
3,zvacsili sa vam/jej z nej prisa?Ak ano,o kolko?
4,ak sa zvacsili,akou rychlostou rastli?
5,sadla vam hak hned na prvy krat?
Anketa pre zeny beruce HAK
1, JEANINE
2,mykozy/kandidozy
3,nie, vuobec sa to na prsiach neodrazilo
4,--
5,ano, hned na 1x sadla, ziadne tazkosti
to co sadne inym babam nemusi teb je to VYSOKO individualne
Ja teraz neberiem ziadnu ale brala som rozne napisem ti kazdej nazov a odpovede na tvoje otazky. Takze:
1.MINISISTON
2.rok aj pol ziadne vedlajsie ucinky potom, silnejsie bolesti pri menstruacii, ziadna chut na sex, caste mykozy
3.nezvacsili
5.v podstate sadla dobre som sa citila rok a pol a az POTOM sa zacali prejavovat neziaduce ucinky
potom som brala
1. CILEST
2. chudla som vyrazne, pigmentove skvrny,padanie vlasov, naladovost, obrovska chut na sex
3.zvacsili o 2 cisla cca
4.v priebehu 5 mesiacov s atak zvacsili
5.nesadla
potom som brala
1.Lindynette
2. zo zaciatku vsetko bez vedlajsich ucinkov no po 2 rokoch jedna katastrofa, ziadna chut na sex, mykozy, nalady, suchost posvy
3.nezvacsili
4-sadla, nesadla? neviem najskor nao casom uz bolo zle
1,aku hak beriete vy,vasa priatelka/manzelka?
yaz, neskor diane35, teraz chloe
2,ake vedlajsie ucinky pocitujete?
ziadne, skor pozitivne ucinky
3,zvacsili sa vam/jej z nej prisa?Ak ano,o kolko?
nezvacsili iba sa naliali
-
vsetky mi sadli
1,Triregol, Novinnete a teraz Qláira
2,Triregol- asi žiadne, bola dobrá
Novinnete- silné bolesti a menzes
Qlaira- zatial sú to škvrny na rukách,akné na tváry
3,Minimálne pri všetkých
4,-
5,Tá prvá určite
1) Evra naplaste
2) Ziadne vedlajsie ucink
3) Zvacsili asi o cislo minimalne a ostalo az doteraz, teda kym beriem
4) uz si nepamatam ako rychlo, ale asi po prvych mesiacoch
5) Tato ano, po tabletkach mi bolo zle, zvracala som ako tehotna... kazde rano bolo horor, ale po tejto sa mi len prvy tyzden troska tocila hlava
1,aku hak beriete vy,vasa priatelka/manzelka? (DIANE 35)
2,ake vedlajsie ucinky pocitujete? (mierna bolest prsnikov, predtym bolest hlavy, teraz uz nie)
3,zvacsili sa vam/jej z nej prisa?Ak ano,o kolko? (minimalne, skor len spevneli)
4,ak sa zvacsili,akou rychlostou rastli? (od prvych tabletiek pocitujem ine prsia)
(ano)
1,aku hak beriete vy,vasa priatelka/manzelka?- Novynette
2,ake vedlajsie ucinky pocitujete?. ziadne .. mozno zvysenu podrazdnenost , az zurivost pred menstruaciou :D ale nie vzdy
3,zvacsili sa vam/jej z nej prisa?Ak ano,o kolko?- nie
5,sadla vam hak hned na prvy krat?-ano
PRED ROKMI:
1,aku hak beriete vy,vasa priatelka/manzelka?- diane 35
2,ake vedlajsie ucinky pocitujete?- zlepsila sa plet , a dostala som z nej trombocitopeniu , musela som ju vysadit
3,zvacsili sa vam/jej z nej prisa?Ak ano,o kolko?- myslim ze nie
5,sadla vam hak hned na prvy krat?- az na trombocitopeniu sadla
1.yadine,lindynette,belara,diane35,yeanine
2.naladovost, zmena chuti, vypadavanie vlasov, zadrziavanie vody, priberanie, malo energie, zmena citlivosti pri sexe/skoro ziadna, ziadna chut na sex, migrena jak dabel pri kazdom menzese,
Potom ako sa toho svinstva snazim zbavit mam rozjebany cyklus, ktory predtym fungoval ako hodiny, cystu na vajecniku dosledkom horm. nerovnovahy.
Asponze som konecne schudla za 2 mesiace zo mna spadlo 5 kg ani neviem ako, nemam vodu pod kozou, vlasy sa pomaly stabilizuju, nevyzeram ako balon do tvare, orgazmy mam ako nikdy, nezadycham sa ked idem do schodov, nebolieva ma hlava VOBEC- nezmenila som nic, len som vysadila HAK. Verte/neverte...
3. prsia mi narastli lebo som narastla cela, a bola to len voda pod kozou a nieco malo tuku, ktoreho bolo ale vsade inde tak hojne, ze prsa nijako nevynikali, teraz mam krajsie.
4. rast prs ako aj vsetky negativa sa prejavili tak postupne a nebadane, ze to trvalo aj 4-5 rokov, preto milujem prispevky tych co pisu po roku aka je HAK super.
5. ktoremu zdravemu telu moze "sadnut" umely rezim?
búšenie srdca,dusenie v krku,malátnosť,nespavosť,hádky s priateľom,sex na chuť skoro žiadna!!! je to svinská umelina čo telo nepotrebuje!!!!