Záchvaty zúrivosti

radana

hm,no hned sa mi to zdalo akesi cudne s tou akupunkturou.Skor by som dala na rady rng.A myslim,ze v tomto pripade aj presne opisal problem...

barbinka

radana:asi sem nechodíš až tak dlho. na mjanika sa neoplatí ani reagovať. on ti napíše na hocijaký tvoj problém, že máš ísť na akupunktúru. už to tu písal aj na psychické problémy. inak ti poradiť nevie.

RNG

zachvaty zurivosti je nervovy problem, nerovnovaha niektoreho z neurotransmiterov alebo neurohormonov.
Teda patri to do kategorie ako depresie, hysterie, tetanie,fobie a pravdepodobne na regulaciu a odstranenie treba pouzit podobne metody.
Mineraly, nootropika, zvysovanie hladiny serotoninu, dopalaminu, noradrenalinu, Gaba, cholinovych...
Osobne by som skusilmineraly na kosti, stress B, 5-htp alebo St johns Wort-tie su vsetky svojim sposobom ukludnujuce a destresujuce.
No a obvykle psychologicke, meditacne, mind/body mechanicke cvicenia(thaichi, yoga...)

mamca

Pečeň je prepojená so žlčníkom,toto je poznatok nielen čínskej medicíny,ale aj u nás sa hovorieva o žlčovitom človeku... Aj keď to znie možno divne,isto je tu súvislosť.

mjanik

radana nie-ja to navrhujem preto,lebo mám v akupunktúre vyše 30 roč.skúsenosti.Ja tu nepíšem z dlhej chvíle.Viem,že pojmy používané v akupunktúre sú ťažko zrozumiteľné laikovi,no dúfam,že väčšina tu prispievajúcich,čo -to o akupunktúre už vie

mjanik

vyhľadaj akupunktúru a daj si preliečiť pečeň-ukludniť,lebo ak sa pridruží aj silné srdce ,budeš nielen výbušný ale aj bitkár!