Takze ahojte... mam pocit, ze som nymfomanka. myslite, ze je to v poho? Priatel sa zatial nestazuje, ze by som ho "nicila", :-) Proste ta chut na milovanie s nim ma vobec neprechadza . A partnera mam svojho prveho a stale toho isteho, uz nejake tie 2 roky (hoci spolu chodime viac), a nemam potrebu to menit. len ide o to, ze mam stale neprestavajucu chut...
Je to normalne?
neprisiel niekto na nieco ine? ako mam obmedzit tu neprestavajucu chut?
moj priatel? no ja si myslim, ze mu to celkom vyhovuje... pytala som sa ho, ci mu to nejako nevadi alebo co, ale ze nie, ze je rad, dostala som pusinku. no...len mne ide o to, ze to je niekedy tazke, ja sa nan ho pozriem a neviem co so sebou, a on to uz asi aj pozna, lebo sa ma s usmevom na tvari spyta, co? chytilo ta to? :-)a potom to chyti aj jeho no a tak... niekedy by som chcela byt taka kludnejsia
:) no podla mna na tom nie je nic zle, moj priatel by ti ruky nohy bozkaval, keby ze ma tym nakazis:D A tvoj priatel na to co hovori?
urcite som ta nechcela zosmutnit :) ber to len ako obycajnu odpoved na otazku (kazdy ma nieco spatne za sebou :(
prepac, nevedela som.. a je mi ozaj luto, ze som Ta poziadala, aby si to vysvetlila... fakt ma to mrzi...viem ako sa citis...mne tatko zomrel, pred takmer 14 rokmi...moc som si ho neuzila...len malinecko spomienok, nejake utrzky
zomrel mi otec a vtedy myslis na ine veci ako na sex :( , teraz uz by ale mal byt cas aby som sa vratila do normalu, ale aj na to sa musi postupne.
sedmikraska, ak smiem vediet, co sposobilo, ze si si dala pauzu?
to verim, ze by ta znicila :) bola som na to tak isto ako ty, ale taku pauzu som si dala nechtiac a nejak sa to nedalo do normalu :( Vtedy bolo lepsie ked bolo veeela chuti. Vratila by som to spat, teraz neni ani tolko casu, tak aj preto :(
požičaj z tej chuti :-D