Ahojte! Potrebujem poradit. Nedokazem sa sustredit na ucenie. Resp., nedokazem sa k nemu prinutit. Mam 23 rokov a mam problemy s vysokou skolou. So skuskami, s pisanim diplomovky. Mam tieto problemy ale dlhodobo. V podstate pocas celej skoly a zacalo to uz na strednej... Cez skusky preliezam tesne alebo s nejakym tym podvodom... Nemyslim si o sebe, ze by som bol hlupy, len sa nedokazem nejak prinutit. Neviete nejak poradit? Hocijak? Neexistuju nejake tabletky alebo terapia alebo... ja neviem. Vdaka za kazdu odpoved.
PS: Staci, ak aj napisete, ci nemate podobny problem aj vy.
Obrovský problém s učením sa
Luci, dik:) Ale myslim, ze to nepomoze. Nemam problem, ze sa nevydrzim ucit. Teda nie iba ten. Hoci aj to sa casto stava. Ja sa nedokazem prinutit vobec zacat... Vzdy to odkladam a vravim si, ze to stihnem. No a potom, ked uz viem, ze to nestihnem, tak uz na to kaslem a mam z toho len depresiu...
Ahoj, ja som zacala mat tento problem az teraz na vyske, nedokazem sa dlhsie sustredit, aj ked viem ze som schopna naucit sa dost rychlo nieco, ale neda sa. podla mna to je aj v psychike, aspon u mna, je to kopou inych problemov na ktore myslim neustale...., ale myslim ze sa budes musiet prekonat, viac sa venovat uceniu, rozdel si to na mensie celky, uc sa len kratko ale kazdy den