Stale okolo pocuvam o zarucenych sposoboch detoxikacie, len neviem ktore si vybrat, kedze je to siroky vyber. Najviac sa mi pozdava olivovy olej s citronom, ale netusim ake su pomery, ani nic konkretne. Tak vas pekne prosim o radu. Dakujem
detoxikacia-poradte mi
Správny lekár, liečiteľ, radca by mal najskôr vysvetliť ako došlo k intoxikácii, aké sú príčiny. A čo zmeniť, aby sa táto príčina odstránila. Až nakoniec uviesť spôsob, ako telo detoxikovať. Bez odstránenia príčin je detox neúčinný alebo len veľmi krátkodobý a poradcovi ide skôr o dobrý obchod než o pomoc človeku.
ja som sa detoxikaciou liecila, trvalo to vyse roka, ale bola to kontrolovana detoxikacia pod vedenim lekara. neodporucam ziadne samoliecby, iba ak by to bolo nieco take jednoduche a neskodne. ale to ti asi velmi nepomoze. malo by to byt postup, ktory je zamerany presne na tvoje ochorenia, take nieco napasovane na tvoj organizmus. take tie vselijake vselieky nepokladam osobne za velmi rozumne, lebo kazde telo reaguje inak a potrebuje nieco ine. skus sa obratit na nejakeho erudovaneho lekara, ktory s tym ma skusenosti. ludia si totiz dokazu velmi ublizit ked sa pustia do niecoho, comu nerozumeju. zdravie sa da lahko stratit, ale trva dlho, kym ho potom znova ziskas. tak radsej neriskuj. ak cakas odporucanie a rady na tomto fore, asi by som sa na tvojom mieste s touto otazkou obratila na RNG. otvor si temu Otazky na RNG. a spytaj sa na to priamo jeho. tu asi nikto iny nie je vacsi odbornik ako on.
díky moc :D ale nie je to nič chutné D:
ja som začala s detoxikáciou mladým jačmeňom a chlorellou :D zatiaľ nevidím výsledky ale snáď to príde :D