Netypicke priznaky zapalu mocoveho mechura

Príspevok v téme: Netypicke priznaky zapalu mocoveho mechura
bara85

ahojte, chcela som sa poradit, mavala som klasicke problemy so zapalom mochoveho mechura, vzdy liecene antibiotikami. Tento rok som mala ale netypicke priznaky.. nebolo palenie pri moceni ale iba caste nutkanie na WC, krce v podbrusku, za lonovou kostou a bolest v krizoch. Doktorka mi nezistila bielkoviny ani krv v moci. preto ma nijak neliecila. Tieto priznaky sa mi opakovali uz viac krat a vzdy trvaju tak tyzden. Aj medziobdobi ked sa citim relativne dobre, stale citim ze nieco nie je v poriadku...

jana v

pri príznakoch ako opisujete bez prítomnosti baktérií môže ísť u vás o hyperaktívny močový mechúr - na to sa tiež predpisujú lieky

kokosanel

BABY!!!!!! treba sa liecit mne dcera dostala azapal na kupalisku teraz som jej kupila a uziva wobenzym, mala som s nim dobru skusenost

Stena

Ahojte a prosim poradte takže nemám krv v moci a necítim ani palenie a a nutkanie iba ma boli v oblasti mechúra

Stena

Ahojte ludia tak poradte nemam krv moci necítim nutkanie a ani pálenie pri moceni len citim bolest mechura nič ine a krami my skoncili predvčerom. P.S. mam 14

xxxsamecxxx

kaslite uz konecne na doktorov vobec vam nepomozu , nasadte si mms ,lieci vsetko a rychlo ,ale musite si objednat 24.5percentny chloritan sodny,mozte mat neaky zapal je to v sade je to chemia co jete vo vzduchu atd su to umele choroby ,mms lieci vsetko, citajte o mms a dozviete sa na ktorej stranke objednat ,neobjednavajte ked najdete ,ze 100percentny mms to je podvod citajte a dozviete sa

radka27908

Môžete mi prosím poradiť? ? Cítim stále nutkanie na močenie. .hneď ako odídem Z vecka stále cítim že rám je plno. Bola som U urológa zápal V moci nemám tak ma neliečil antibiotikami. Predtým som mávala stále zapáli V močových cestách ale po poslednom je to stále takto. Nedokážem relaxovať pretože stále cítim niečo V močovom mechúre
Môžete mi poradiť Prosím. Ďakujem

Leira

Ahojte, mohli by ste mi prosim poradit, ked ma od vcera vecera 4 hodiny asi bolelo podbrusko, neznesitelne nutkanie na moc stale, konci mi menzes tak neviem rozoznat ci je farba mocu normalna ale vyzera ze ok, pijem urologicky caj a farmaceutka mi rano v lekarni poradila cys control. V noci sa to nejak ustalilo a rano mi skoro nic nebolo, pijem hektolitre caju, ohrievam si brucho aj chrbat a uz vobec tak casto na wc nechodim. Trosku ma ale stale stipe ku koncu. Myslite ze to bude ok?? Problemy s takym zapalom som nikdy nemala.

gabina c.

neviete mne poradiť niečo na mechur?moč mam v poriadku,pri močení ma nič neboli nepáli..ale pred spaním ma nutká stale na močenie.mam hyperaktivny mechur alebo čo,zápal nemám!!!len nemôžem zaspať mechur ma stále draždi také tlaky a pocit plneho mechura,raz ho mam ako v ohni,inokedy citim take rezave nutkanie že musím ísť...vymočim len zopár kvapiek aj to z potlačením...a takto ma nutka pokial zaspim aj 20 krat...niekedy to bolo aj 50 krat za noc:-(((no a ani brusnice nepomahaju,urinal nič!!!bojim sa že mam rakovinu krčka maternice,alebo mechura...dnes som mala bolesti a hrozné krče cely den a stale ma nutka na močenie a pritom vela ani nepijem!!!

angela85

taketo priznaky som mala aj ja, lieky mi zabrali len na chvilu. uz ani neviem co mi pomohlo, ale uz skoro rok som ok, ale myslim, ze som si pomohla vysokymi davkami c-cka a zinku